Goudplevier

Goudplevier

Goudplevier Groningen, Wonen met klasse Wonen in Goudplevier betekent royaal genieten van de ruimte om je heen. Een plek waar je thuis komt en even zalig niets doet óf juist het leven viert met familie, vrienden, buren. Een zee van ruimte en een reeks van mogelijkheden. Je hebt er zo goed over nagedacht. Je bent meer dan trots op je eigen woning; het is jouw thuis geworden, een weerspiegeling van je identiteit.

Rietoevers te Reitdiep; Nog slechts enkele woningen te koop

Rietoevers te Reitdiep; Nog slechts enkele woningen te koop

Nieuwbouwproject Rietoevers te Reitdiep. Ben je op zoek naar een woning met grote tuin waar je als gezin naar hartelust in kunt leven? Gasloos, klaar voor de toekomst en waar voor iedereen een fijn eigen plekje is? Geknipt voor een actief leven met kinderen, vrienden en veel gezelligheid. Beneden een leefkeuken als hart van het huis. Boven 3 slaapkamers en een droom van een badkamer. Op de 2e verdieping alle ruimte voor de nodige extra’s; wasruimte, sporten, kantoor, extra slaapkamer(s)....

ZONWonen

ZONWonen

ZON wonen III is een prachtig project en bestaat uit ruime eengezinswoningen met tuin en wordt gerealiseerd in Paddepoel-Zuidoost, vlakbij het centrum en het Noorderplantsoen. De woningen zijn van binnen naar buiten ontworpen waarbij indelingsvrijheid en duurzaamheid voorop hebben gestaan. ZON Wonen III is een vervolg op fase 1 en 2 waar inmiddels reeds 86 woningen zijn gerealiseerd en opgeleverd. Dit najaar starten we met de verkoop van de laatste fase.

Superlofts Groningen

Superlofts Groningen

Superlofts Groningen wordt een gebouw voor zeer uiteenlopende doelgroepen. Ga je voor een dubbelhoge doorzon Loft, een enkellaags Loft-appartement of een 3/4 ‘rugzak’ Loft? Het kan allemaal. Veel daglicht en uitzicht én alle ruimte om zelf te bepalen waar je vloeren, vide(s), binnenwanden, trappen, badkamer en keuken wilt plaatsen. Je kunt kiezen voor één grote open ruimte en natuurlijk mag een vide niet ontbreken!

Villa de Sluiswachter

Villa de Sluiswachter

Wonen zoals u het wilt Villa de Sluiswachter, een kleinschalig complex bestaande uit acht appartementen, gelegen op de hoek van de Groningerweg en de Woltsingel (Waterwijk, Ter Borch). Dat is wonen vlakbij de Stad, met alle ruimte voor uw woonwensen, en klaar voor de toekomst. Dus energiezuinig, robuust en met een hoge woonkwaliteit. Na een drukke dag is het heerlijk thuiskomen in uw appartement. U komt meteen tot rust wanneer u vanuit uw 'luie stoel' door de grote raampartijen naar buiten k