Goudplevier

Goudplevier

WONEN MET KLASSE Wonen in Goudplevier betekent royaal genieten van de ruimte om je heen. Een plek waar je thuis komt en even zalig niets doet óf juist het leven viert met familie, vrienden, buren. Een zee van ruimte en een reeks van mogelijkheden. Je hebt er zo goed over nagedacht. Je bent meer dan trots op je eigen woning; het is jouw thuis geworden, een weerspiegeling van je identiteit.

Superlofts Groningen

Superlofts Groningen

Superlofts Groningen wordt een gebouw voor zeer uiteenlopende doelgroepen. Ga je voor een dubbelhoge doorzon Loft, een enkellaags Loft-appartement of een 3/4 ‘rugzak’ Loft? Het kan allemaal. Veel daglicht en uitzicht én alle ruimte om zelf te bepalen waar je vloeren, vide(s), binnenwanden, trappen, badkamer en keuken wilt plaatsen. Je kunt kiezen voor één grote open ruimte en natuurlijk mag een vide niet ontbreken!

Rietoevers

Rietoevers

Stel je voor, na een drukke werkdag geniet je nog even van de warme avondzon in je achtertuin. De vogels fluiten, de wind ruist in de bomen. Wat een rust. Wat een ruimte. Je checkt je smartphone hoeveel je zonnepanelen vandaag hebben opgebracht en ziet tevreden dat je energierekening deze maand weer op nul euro uitkomt. Gratis schone energie, wat voelt dat goed! Als je naar binnen loopt, valt het je op dat het nog mooier is geworden dan je vooraf had kunnen bedenken.

Villa de Sluiswachter

Villa de Sluiswachter

Wonen zoals u het wilt Villa de Sluiswachter, een kleinschalig complex bestaande uit acht appartementen, gelegen op de hoek van de Groningerweg en de Woltsingel (Waterwijk, Ter Borch). Dat is wonen vlakbij de Stad, met alle ruimte voor uw woonwensen, en klaar voor de toekomst. Dus energiezuinig, robuust en met een hoge woonkwaliteit. Na een drukke dag is het heerlijk thuiskomen in uw appartement. U komt meteen tot rust wanneer u vanuit uw 'luie stoel' door de grote raampartijen naar buiten k