Goudplevier

Goudplevier Groningen, Wonen met klasse Wonen in Goudplevier betekent royaal genieten van de ruimte om je heen. Een plek waar je thuis komt en even zalig niets doet óf juist het leven viert met familie, vrienden, buren. Een zee van ruimte en een reeks van mogelijkheden. Je hebt er zo goed over nagedacht. Je bent meer dan trots op je eigen woning; het is jouw thuis geworden, een weerspiegeling van je identiteit.

VERKOOP GESTART, Nog 6 beschikbaar

 

De halfvrijstaande woningen geven je binnen en buiten de woning een enorme ruimte en vrijheid. Een opvallend element in het plan zijn de diepe en royale achtertuinen.

 

Wil je tuin- of straatgericht wonen? En wat dacht je van een kantoor aan huis? Misschien een grote bijkeuken, speelkamer of slaap- en badkamer op de begane grond? Samen met de architect zet je de wanden, deuren en ramen op de voor jou juiste plek. Genoeg opties. Jij hoeft alleen nog maar te kiezen.

 

EEN BEWUSTE KEUZE

 

In duurzaamheid gaat Goudplevier een grote stap verder. De woningen zijn klaar voor de toekomst. Energieneutraal is standaard, Nul op de Meter een aantrekkelijke optie. Jij zit er straks hoe dan ook geriefelijk, comfortabel en warmpjes bij. Je maakt een bewuste keuze voor een beter milieu én voor je portemonnee.

 

 Interesse in dit project? Neem contact met ons op

 

004_sfeerfoto_reitdiep.JPG
20679_ext 01-7.jpg
Architect_Goudplevier.jpg
008_sfeerfoto_reitdiepzonder.jpg
Goudplevier_Small_2.jpg
Architect_Goudplevier 2.jpg
023_sfeerfoto_reitdiep.JPG
Monsterstenen_Goudplevier.jpg
Goud Plevier Logo-01 (003).png

 

VOORZIENINGEN

 

Voor je dagelijkse boodschappen, sport en horeca hoef je de wijk niet uit! Alles wat je nodig hebt is in de wijk zelf te vinden.

 

Op steenworp afstand van je woning ben je in de Reitdiephaven. 

 

Is het mooi weer? Huur een sloep in de jachthaven en vaar zo de stad in. De jachthaven ‘Reitdiep’ is tevens gelegen aan de ‘staande-mastroute’ en loopt van Delfzijl naar de Friese Meren, het Lauwersmeer en het Waddengebied. De vaarverbindingen zijn uitstekend.

 

Naast de jachthaven zijn er diverse ondernemingen, waaronder een grote Jumbo supermarkt, cafetaria De ideale Buurman, kinderkledingzaak HarbourKidz, kapsalon Havenkapper, bloemen- en (woon)accessoires MASH, de Action en een fitnesscentrum. Daarnaast zijn er nog bijgekomen een groot wereldrestaurant, een boekhandel en een drogisterij. In de weekenden kun je ook terecht bij een Grieks restaurant en een visboer.

 

Maandelijks zijn er verschillende leuke activiteiten voor de buurt. Ook bevinden zich binnen handbereik twee nieuwe basisscholen, OBS de Meander en CBS Aquamarijn. Het schoolgebouw biedt tevens onderdak aan de buitenschoolse opvang, kinderopvang en een peuterspeelzaal.

 

ONDERHOUDSVRIENDELIJK

 

De architect heeft zich laten inspireren door de weidse omgeving en natuur van de Reitdiepstreek. De goudbruine gevels in combinatie met een asymmetrisch dakvlak zorgen voor een spannend geheel.

 

De keuze van materialen als kunststof kozijnen, bakstenen en stalen gevelbekleding maakt dat de woningen onderhoudsvriendelijk zijn. Alle kavels bieden ruimte aan minimaal 2 parkeerplaatsen en zijn perfect op de zon georiënteerd. Een warm welkom in de straat, een vriendelijk voorkomen en gelukkige bewoners maken het af en vormen samen het perfecte plaatje.
 

 

Bijzonderheden
- Prijzen van €309.500 v.o.n. -- Kaveloppervlakte: 216 t/m 435 m² -- Vanaf 135 m² woonoppervlak -- Gasloos -- Energieneutraal -- All-electric
 

 

Informatiepakket

 

Tekeningenboek

 

Stappenplan

 

Technische omschrijving

 

Prijslijst (inclusief optieprijzen)

 

Nul op de Meter brochure

 

Afbouwopties

 

Keukenbrochure

 

 

 

LIGGING

 

Op relatief korte afstand van de binnenstad ben je in de jonge woonwijk Reitdiep. In het noordwestelijke deel van de stad Groningen begeeft deze wijk zich te midden van een landelijke en waterrijke omgeving. Daar, in het hart van fase III komt Goudplevier. 

 

De overgang van de stad naar de landerijen brengt je het beste van twee werelden; heerlijk genieten van de rust en het groen en de reuring van de stad met haar gezellige markten, restaurants en winkels binnen handbereik.  

 

Spring op de fiets en je bent in no-time in het Zernike Sciencepark en binnen 15 minuten in het centrum van Groningen. Stap in de auto en maak gebruik van de uitstekende ontsluiting via de ring van Groningen naar de A28 (Assen-Zwolle) en de A7 (Drachten-Joure). Vanaf het onlangs in de wijk aangelegde transferium reis je met gemak met het openbaar vervoer naar je favoriete bestemming.

 

Meer informatie over de wijk kun je lezen in de wijkkrant: Wijkkrant Reitdiep