Superlofts Groningen

Superlofts Groningen wordt een gebouw voor zeer uiteenlopende doelgroepen. Ga je voor een dubbelhoge doorzon Loft, een enkellaags Loft-appartement of een 3/4 ‘rugzak’ Loft? Het kan allemaal. Veel daglicht en uitzicht én alle ruimte om zelf te bepalen waar je vloeren, vide(s), binnenwanden, trappen, badkamer en keuken wilt plaatsen. Je kunt kiezen voor één grote open ruimte en natuurlijk mag een vide niet ontbreken!

Superlofts zijn collectieve gebouwen met lofts van zes meter hoog. Als bewoner bepaal je zelf je eigen indeling, grootte en ontwerp. De kosten voor de afbouw van de loft heb je in eigen hand. Betaalbaar kan door te kiezen uit een bestaande plattegrond maar je kunt ook kiezen voor een architect. Bovendien kan je loft door de jaren heen met je mee groeien. Extra kamer nodig? Of juist zin in meer open ruimte als je gezinssamenstelling verandert? Dat kan. Een Superloft kan een microloft zijn maar ook een penthouse. Superlofts zijn op maat aanpasbaar voor specifieke bouwgroepen. Bijvoorbeeld stadse gezinnen met kinderen, zzp-ers met kantoor aan huis maar ook senioren die kleiner willen wonen. De industriële architectuur biedt maximale flexibiliteit. Denk aan een gezamenlijke daktuin, oplaadpalen of extra zonnepanelen. Superlofts past hiermee naadloos in de maatschappelijke ontwikkeling om meer te delen.

Het innovatieve en energiezuinige bouwconcept is goed uitgedacht en aangescherpt met de ervaring van eerdere projecten. Het enthousiasme van de eerste bouwcollectieven en de bijzondere resultaten inspireren telkens weer nieuwe bewoners. Superlofts is dan ook een community platform: elke ontwerpoplossing die bewoners en bouwgroepen bedenken, komt in een digitale ontwerpbibliotheek. Op termijn kunnen nieuwe bewoners deze interieurelementen delen, uitwisselen, aankopen en laten maken.

Ervaar hoe het is om te wonen in een Superloft door middel van dit geweldige filmpje!

 

Voor meer informatie kijk op de website: Superlofts Groningen