IMG_8473.JPG
IMG_8478.JPG
IMG_8469.JPG
IMG_8479.JPG
IMG_8470.JPG
IMG_8476.JPG
IMG_8477.JPG
IMG_8471.JPG
IMG_8472.JPG
IMG_8475.JPG
IMG_8474.JPG
IMG_8480.JPG

Deskundig en ervaren

Sjoerd Knol MSc RE (1979) is oprichter en eigenaar van Pegasus Vastgoed. Hij studeerde Vastgoedkunde aan de Rijksuniversiteit Groningen. Daarvoor studeerde hij Bouwkunde. 

Sjoerd heeft bijna 15 jaar ervaring in het begeleiden, ontwikkelen en verkopen van nieuwbouwprojecten. Daarnaast adviseerde hij al vele overheden en vastgoedeigenaren bij verschillende vraagstukken rond wonen en werken.

Wie met Sjoerd heeft gewerkt weet dat hij staat voor integriteit, transparantie en duidelijkheid. Hij doet wat hij zegt. Hij is loyaal en professioneel, blijft rustig als de druk stijgt. Professioneel wil trouwens niet zeggen dat het altijd even serieus moet. 

Het Latijnse gezegde, ‘mens sana in corpore sano’, oftewel ‘een gezonde geest in een gezond lichaam’, bewerkstelligt Sjoerd door in zijn vrije tijd op de racefiets of mtb te stappen. Bijkomend voordeel: fietsen levert veel nieuwe ideeën en creatieve oplossingen op voor Pegasus Vastgoed.

 

Creatief en strategisch 

Mart de Vries (1991) houdt zich onder andere bezig met de marketing en communicatie van Pegasus Vastgoed. Mart is momenteel bezig met het afronden van zijn opleiding commerciële economie aan de Noordelijke Hogeschool te Leeuwarden.

Tijdens zijn studie heeft Mart bij verschillende nationale/ internationale bedrijven een kijkje in de keuken mogen nemen, waardoor hij een kritische kijk op marketing heeft ontwikkelt.

Mart is ambitieus, creatief en heeft een frisse kijk op (vastgoed)marketing.

 

Doortastend en accuraat

Margrit Bierling (1972) is met meer dan 25 jaar ervaring in het vastgoed onze senior op het gebied van conceptontwikkeling en verkoop van fraaie nieuwbouwprojecten.

Ze heeft een afgeronde makelaarsopleiding en een passie voor architectuur, marketing en nieuwbouw. Doordat ze zowel bij makelaarskantoren als bij een ontwikkelende aannemer heeft gewerkt, weet Margrit als geen ander wat er allemaal komt kijken bij het ontwikkelen van een project.

Margrit is doortastend, accuraat en is zeer betrokken bij onze klanten en partners. Ze heeft een frisse kijk op vastgoed en communiceert op een open en transparante manier. Afspraak is bij haar afspraak. 

 

Ons team houden we bewust klein en waar nodig werken wij graag samen met strategische partners. Onze marktkennis, passie voor wonen en maatwerk oplossingen zorgen voor resultaat.

Wij zijn gevestigd op het Martini Tradepark in Groningen.