IMG_8473.JPG
IMG_8478.JPG
IMG_8469.JPG
IMG_8479.JPG
IMG_8470.JPG
IMG_8476.JPG
IMG_8477.JPG
IMG_8471.JPG
IMG_8472.JPG
IMG_8475.JPG
IMG_8474.JPG
IMG_8480.JPG

Deskundig en ervaren

Sjoerd Knol MSc RE (1979) is oprichter en eigenaar van Pegasus Vastgoed. Hij studeerde Vastgoedkunde aan de Rijksuniversiteit Groningen. Daarvoor studeerde hij Bouwkunde. 

Sjoerd heeft bijna 15 jaar ervaring in het begeleiden, ontwikkelen en verkopen van nieuwbouwprojecten. Daarnaast adviseerde hij al vele overheden en vastgoedeigenaren bij verschillende vraagstukken rond wonen en werken.

Wie met Sjoerd heeft gewerkt weet dat hij staat voor integriteit, transparantie en duidelijkheid. Hij doet wat hij zegt. Hij is loyaal en professioneel, blijft rustig als de druk stijgt. Professioneel wil trouwens niet zeggen dat het altijd even serieus moet. 

 

Creatief en strategisch 

Mart de Vries (1991) houdt zich onder andere bezig met de marketing en communicatie van Pegasus Vastgoed. Mart is momenteel bezig met het afronden van zijn opleiding commerciële economie aan de Noordelijke Hogeschool te Leeuwarden.

Tijdens zijn studie heeft Mart bij verschillende nationale/ internationale bedrijven een kijkje in de keuken mogen nemen, waardoor hij een kritische kijk op marketing heeft ontwikkelt.

Mart is ambitieus, creatief en heeft een frisse kijk op (vastgoed)marketing.

 

Ons team houden we bewust klein en waar nodig werken wij samen met strategische partners. Onze marktkennis, passie voor wonen en maatwerk oplossingen zorgen voor resultaat.

Wij zijn gevestigd op het Martini Tradepark in Groningen.