IMG_8473.JPG
IMG_8478.JPG
IMG_8469.JPG
IMG_8479.JPG
IMG_8470.JPG
IMG_8476.JPG
IMG_8477.JPG
IMG_8471.JPG
IMG_8472.JPG
IMG_8475.JPG
IMG_8474.JPG
IMG_8480.JPG

Deskundig en veel ervaring

Sjoerd Knol MSc RE (1979) is oprichter en eigenaar van Pegasus Vastgoed. Hij studeerde Vastgoedkunde aan de Rijksuniversiteit Groningen. Daarvoor studeerde hij Bouwkunde. 

Sjoerd heeft bijna 15 jaar ervaring in het begeleiden, ontwikkelen en verkopen van nieuwbouwprojecten. Daarnaast adviseerde hij al vele overheden en vastgoedeigenaren bij verschillende vraagstukken rond wonen en werken.

Wie met Sjoerd heeft gewerkt weet dat hij staat voor integriteit, transparantie en duidelijkheid. Hij doet wat hij zegt. Hij is loyaal en professioneel, blijft rustig als de druk stijgt. Professioneel wil trouwens niet zeggen dat het altijd even serieus moet. 

Creatief en strategisch 

Annick Schuiling (1992) is het eerste aanspreekpunt voor de klant en houdt zich onder andere bezig met de communicatie en social media. Zij studeerde Vastgoed en Makelaardij aan de Hanzehogeschool. Daarvoor studeerde zij voor Interieuradviseur en volgende een opleiding aan de Fotoacademie Groningen. 

Annick heeft zich in haar bachelor carrière vooral internationaal georiënteerd, een stage op Bali en een minor aan San Diego State University in Californië. Maar nu is het tijd voor het toepassen van haar kwaliteiten in eigen land en stad. Annick is ambitieus, besluitvaardig en heeft een natuurlijke dorst naar kennis. "Niets is onmogelijk!" 


Ons team houden we bewust klein en waar nodig werken wij samen met strategische partners. Onze marktkennis, passie voor wonen en maatwerk oplossingen zorgen voor resultaat.

Wij zijn gevestigd op het Martini Tradepark in Groningen.