Bosvilla’s Nooitgedacht

In “Nooitgedacht, bijzonder thuis in de natuur” worden deze mooie, onder architectuur en energieneutrale, luxe Bosvilla’s gerealiseerd.

 

Royaal en persoonlijk wonen

De bosvilla’s zijn op basis van een archetypisch hoofdvolume ontworpen om goed aan te sluiten op de boomrijke omgeving.Op de hoeken van de woning verrijken twee overdekte buiten­ruimtes en geven een extra dimensie aan de woonkwaliteit.De houten spanten springen in het oog en geven de veranda en carport een hoogwaardige uitstraling. Deze spanten lopen bovendien door in het interieur van de woning op de verdieping.

Genieten met een verandawoning

De veranda biedt een heerlijke overdekte buitenruimte om al vroeg in het voorjaar en in het late najaar buiten te kunnen verblijven. De andere overdekte buitenruimte functioneert als carport en markeert de entree van de woning. Vanuit de auto kun je hierdoor droog de woning binnenkomen. Door de overdekte ruimten schuin tegenover elkaar te leggen wordt bovendien de relatie tussen binnen en buiten versterkt, wordt de woning alzijdig en ontstaat een interessante zeer ruimtelijke plattegrond waarbij veel indelingsmogelijkheden denkbaar zijn. Zoals levensloop wonen, werken aan huis, maar ook ideaal voor gezinnen!

"Altijd een vakantiegevoel!"

Bijzondere kenmerken

• Totale woonoppervlakte van circa 180m2
• Werkkamer op de begane grond
• Standaard voorzien van 2 luxe badkamers
• Sfeervolle veranda
• Carport en overdekte entree
• Houten spanten
• Nul op de meter en zonnepanelen
• Schuifpui naar zonnige veranda
• Mogelijkheid voor slaapkamer en badkamer op de begane grond (levensloopvariant)

Hoge woonkwaliteit

Een thuis.

De groene gezellige woonwijk Nooitgedacht geeft je het vakantie­gevoel door de ruimte, het groen en het wakker worden met het geluid van kwetterende vogels in de tuin. En dat op een paar minuten fietsen vanaf het centrum van Rolde, waar winkels, lagere school en andere voorzieningen voor handen zijn.

 Ideale ligging!

Je woont hier midden in de Drentse natuur, maar toch vlakbij Rolde met alle voorzieningen en binnen een paar minuten is de N33 bereik­baar (Assen-Veendam). De steden Assen en Groningen zijn binnen 10 en 25 minuten te bereiken.

Nieuwe omgevingfoto's 

Downloads

Inschrijfformulier Bosvilla's