Acht van Oosterveld, Norg

Norg, Acht van Oosterveld    

In de prachtige groene omgeving van Norg, aan de zuidzijde van de nieuw te bouwen woonwijk 'Oosterveld', komt het nieuwbouwproject 'Acht van Oosterveld'. Een bijzonder project waar acht karakters samenkomen. Als je kiest voor Acht van Oosterveld bouw je niet alleen, maar samen met je buren. Dat heeft veel voordelen.

Je hebt niet alleen maximale invloed op je eigen huis, maar maakt de dag opnieuw in een mooie foto gemaakt over de inrichting van de voortuinen. Daarnaast inspireer je elkaar met woonideeën en je leert je buren al kennen voordat je verhuisd. kortom; een buitenkans die je niet wilt missen!

KUUB Centrum Particuliere Bouw begeleidt jou en je later buren stap voor het ontwerp en bouwproces. Het resultaat? Acht unieke woningen in verbinding met elkaar te midden van het karakteristieke Drentse landschap.

18029_20180906_Norg_2onder1kap_voor website.jpg
18029_20180906_Norg_vrijstaandewoning_website.jpg
Logo8vO_KL_STA_Website3.jpg
Wonen in Norg betekent zo veel faciliteiten als in de buurt zoals supermarkten, (lokale) bakker, leuke restaurantjes en sportaccommodaties binnen handbereik. Acht van Oosterveld zal bestaan ​​uit acht (half) vrijstaande woningen. Uiteraard wordt dit project, mét je van ons gewend bent, duurzaam ontwikkeld.

Acht van Oosterveld Norg   Acht van Oosterveld

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Your browser does not support SVG.

Oranje = deze woningen staan onder optie

Groen = deze woningen zijn beschikbaar

 

Meer weten? Neem contact met ons op om het hele informatiepakket te ontvangen.

 

Sfeerreportage Oosterveld Norg-21.jpg
Sfeerreportage Oosterveld Norg-8.jpg
Sfeerreportage Oosterveld Norg-22.jpg
Sfeerreportage Oosterveld Norg-20.jpg
Sfeerreportage Oosterveld Norg-2.jpg
Sfeerreportage Oosterveld Norg-11.jpg
Sfeerreportage Oosterveld Norg-4.jpg
Sfeerreportage Oosterveld Norg-13.jpg
Sfeerreportage Oosterveld Norg-6.jpg
Sfeerreportage Oosterveld Norg-10.jpg
Sfeerreportage Oosterveld Norg-1.jpg
Sfeerreportage Oosterveld Norg-14.jpg
Sfeerreportage Oosterveld Norg-15.jpg
Sfeerreportage Oosterveld Norg-18.jpg
Sfeerreportage Oosterveld Norg-19.jpg

Ligging

Woon je in Oosterveld, dan woon je in het midden van de natuur. Oosterveld ademt ruimte en groen. Een veelzijdigere, natuurrijke omgeving als van de Kop van Drenthe kom je tegen nergens meer tegen in Nederland. Je vindt hier eeuwenoude bossen, moerassen en droge zandvlaktes. Hooglanders, koeien en schapen grazen op de heidevlaktes en uitgestrekte landerijen. Zo ook in de directe omgeving van Oosterveld. Hier kom je echt tot rust.

Oosterveld is vriendelijk een kindvriendelijke woonwijk. Kinderen kunnen hier naar hartenlust spelen, klimmen en klauteren. Wil je een oogje in het zeil kunnen houden? Kinderen kunnen ook rond het huis veilig spelen. In Oosterveld rijden auto's niet harder dan dertig kilometer per uur en staan ​​op eigen erf.


 Meer weten? Schrijf je in voor onze  nieuwsbrief   over de hoogte te vertellen over Acht van Oosterveld.