Bosvilla's, Nooitgedacht (Rolde)

 

BINNENKORT IN VERKOOP! Luxe Bosvilla's Nooitgedacht

Aan de rand van Rolde, in het fraaie natuurgebied "Nooitgedacht, bijzonder thuis in de natuur", worden deze luxe Bosvilla's gerealiseerd. De royale woningen zijn ontworpen door architectenbureau Onix en zijn energieneutraal.

De Bosvilla''s zijn op basis van een archetypisch hoofdvolume ontworpen om goed aan te sluiten op de boomrijke omgeving. Overhoeks verrijken twee overdekte buitenruimtes de woning en geven een extra dimensie aan de woonkwaliteit. De eiken spanten springen in het oog en geven de veranda en carport een hoogwaardige uitstraling. Deze spanten lopen bovendien door in het interieur van de woning.

De veranda op de ene hoek biedt een heerlijke overdekte buitenruimte om al vroeg in het voorjaar en in het late najaar buiten te kunnen verblijven. De andere overdekte buitenruimte functioneert als carport en markeert de entree van de woning. Vanuit de auto kun je hierdoor droog de woning betreden. Door de overdekte ruimten schuin tegenover elkaar te leggen, wordt bovendien de relatie tussen binnen en buiten versterkt. Hierdoor ontstaat een interessante en zeer ruimtelijke plattegrond, waarbij veel indelingsmogelijkheden denkbaar zijn. Geschikt voor bijvoorbeeld een gelijkvloers woonprogramma (levensloopbestendig), werken aan huis, maar ook ideaal voor (grote) gezinnen!

Een unieke mogelijkheid om royaal en persoonlijk te wonen, in de buurt van de natuur, en klaar voor de toekomst. Dus energiezuinig (nul op de meter), robuust en met een hoge woonkwaliteit.

Welkom thuis!

Koopsommen vanaf ca. € 600.000,= von


Macro alias: Fotoslideshow

Geïnteresseerd?

Op dit moment zijn we volop bezig met het verder ontwikkelen van het plan. 

Wilt u op de hoogte blijven van alle volgende stappen die rond dit project worden genomen? Ziet u zich hier misschien al stiekem wonen?


Schrijf u in voor het project en wij zorgen ervoor dat u betrokken en goed op de hoogte blijft.