Goudplevier (Reitdiep), Groningen

Start bouw voorjaar 2019!

Goudplevier Groningen, Wonen met klasse
In Goudplevier woon je goed. De halfvrijstaande woningen liggen in het hart van Reitdiep fase 3. In je zonnige, diepe achtertuin pak je flink wat zonuurtjes mee. Ook binnenshuis geniet je van de zon. Je nieuwe woning wordt gemaakt energieneutraal gebouwd en voorzien van een warmtepomp. 

Wil jij er straks ook warmpjes bij zitten? Wees er snel bij, want er is zijn nog maar enkele woningen beschikbaar.

De halfvrijstaande woningen geven je binnen en buiten de woning een enorme ruimte en vrijheid. Een opvallend element in het plan zijn de diepe en royale achtertuinen.

Wil je tuin- of straatgericht wonen? En wat dacht je van een kantoor aan huis? Is er een grote bijkeuken, speelkamer van slaap- en badkamer op de begane grond? Samen met de architect zet je de wanden, deuren en ramen op de voor jou juiste plek. Genoeg opties. Jij hoeft alleen nog maar te kiezen.

004_sfeerfoto_reitdiep.JPG
20679_ext 01-7.jpg
Architect_Goudplevier.jpg
008_sfeerfoto_reitdiepzonder.jpg
Goudplevier_Small_2.jpg
Architect_Goudplevier 2.jpg
023_sfeerfoto_reitdiep.JPG
Monsterstenen_Goudplevier.jpg
Goud Plevier Logo-01 (003).png

EEN BEWUSTE KEUZE 

In duurzaamheid gaat Goudplevier een grote stap verder. De woningen zijn klaar voor de toekomst. Energie-neutraal is standaard, Nul op de Meter een populaire optie. Jij zit er straks hoe dan ook geriefelijk, comfortabel en warmpjes bij. Je maakt een bewuste keuze voor een betere portemonnee voor je portemonnee.

Interesse in dit project? Neem contact op met ons op

LIGGING

Op relatief korte afstand van de binnenstad ben je in de jonge woonwijk Reitdiep. In het noordwestelijke deel van de stad Groningen begeeft deze wijk zich van een landelijke en waterrijke omgeving. Daar, in het hart van fase III komt Goudplevier.  

De overgang van de stad naar de landerijen brengt je het beste van twee werelden; heerlijk genieten van de rust en het groen en de reuring van de stad met haar gezellige markten, restaurants en winkels binnen handbereik.  

Spring op de fiets en je bent in no-time ingebekt in het Zernike Science Park en binnen 15 minuten in het centrum van Groningen. Stap in de auto en maak gebruik van de prachtige ontsluiting via de ring van Groningen naar de A28 (Assen-Zwolle) en de A7 (Drachten-Joure). Van het onlangs in de wijk aan hooggelegen transferium reis je met gemak met het openbaar vervoer naar je favoriete bestemming.Voorzieningen

Voor je dagelijkse boodschappen, sport en horeca hoef je de wijk niet uit! Alles wat je hebt hebt is in de wijk zelf te vinden.

Op steenworp afstand van je woning ben je in de Reitdiephaven. Is het mooi weer? Huur een sloep in de jachthaven en vaar zo de stad in. De jachthaven 'Reitdiep' is gelegen aan de 'staande-mastroute' en loopt van Delfzijl naar de Friese Meren, het Lauwersmeer en het Waddengebied. De vaarwater zijn uitstekend. 

Naast de jachthaven zijn er diverse ondernemingen, waaronder een grote Jumbo supermarkt, cafetaria De ideale Buurman, kinderkledingzaak HarbourKidz, kapsalon Havenkapper, bloemen- en (woon) accessoires MASH, de Action en een Fitnesscentrum. Verder zijn er nog een keer een groot wereldrestaurant, een boekhandel en een drogisterij. In de weekenden kun je ook terecht bij een Grieks restaurant en een visboer.

Maandelijks zijn er verschillende leuke activiteiten voor de buurt. Ook bekend in handbereik twee nieuwe basisscholen, OBS de Meander en CBS Aquamarijn. Het schoolgebouw is ook onderdak aan de buitenschoolse opvang, kinderopvang en een peuterspeelzaal.

Meer informatie over de wijk kun je lezen in de wijkkrant:  Wijkkrant Reitdiep 

ONDERHOUDSVRIENDELIJK

De architect heeft zich laten inspireren door de weidse omgeving en natuur van de Reitdiepstreek. De goudkleurig gevels in combinatie met een asymmetrisch dakvlak zorgen voor een spannend geheel.

De keuze van materialen als kunststof kozijnen, bakstenen en stalen gevelbekleding maakt dat de woningen onderhoudsvriendelijk zijn. Alle kavels bieden ruimte aan minimaal 2 parkeerplaatsen en zijn perfect op de zon georiënteerd. Een warm welkom in de straat, een vriendelijk voorkomen en gelukkige bewoners maken het af en vormen samen het perfecte plaatje.


PRIJSLIJST

Type A:
De stijlvolle en stoere variant: Woning A (vanaf 135 m2 woonoppervlakte). Door het gebruik van metalen gevelbekleding ontstaat een uniek lijnenspel en is deze woning een echte eyecatcher! het materiaal vraagt ook nog eens om weinig onderhoud.
Koopsommen vanaf € 334.500,= von

Type B:
Woning B (vanaf 146 m2 wonoppervlakte) is de warme en krachtige variant van de twee. De goudbruine gevels in combinatie met een asymmetrisch dakvlak zorgen voor een spannend geheel. De combinatie van bakstenen en kunststof kozijnen maken deze woning zeer onderhoudsvriendelijk. De binnenkant van deze woning bedenk je samen met de architect!

 

Informatiepakket  

Tekeningenboek

Stappenplan 

Technische omschrijving

Prijslijst (inclusief optieprijzen)

Nul op de Meter brochure

Afbouwopties

Keukenbrochure

Brochure badkamer