Superlofts, Groningen

START VERKOOP 28 FEBRUARI, van 17-19:00 uur bij Pegasus Vastgoed, MyOffice Stadspark, Leonard Springerlaan 35 Groningen

De verkoop zal plaats vinden via een inschrijvingsperiode van minimaal één week. U kunt zich derhalve rustig inlezen alvorens een keuze te maken. Vanaf 25 februari zullen wij met meer informatie over de individuele lofts komen.

Beeld het jezelf even in, wonen in een echte loft op een voormalig industrielocatie en met een paar minuten fietsen ben je in hartje centrum. Rustig opstaan met een kopje koffie in de door jouw gekozen extra ruime keuken, of juist heerlijk nog even genieten van de avond met wat vrienden aan een grote eettafel. Je hebt de loft precies zo ingedeeld zoals jij dat voor ogen hebt.


Kies je voor een Superloft in Groningen dan heb je de keuze uit een groot aantal verschillende loft-types. Van een loft die perfect geschikt is voor de stadse genieters of een Superloft over twee volledige bouwlagen waar je alle ruimte hebt om volledig je gang te gaan. Voor iedereen wat wils, jij hoeft alleen nog maar te kiezen.

Locatie

Op een historisch toepasselijke plek aan de Oosterhamrikkade, verrijzen straks Superlofts. Treffend, want hier gonsde het ooit van de industriële bedrijvigheid. Schepen voeren af en aan met steenkolen en handel voor de pakhuizen op de kade. 

Van de industriële bedrijvigheid van toen naar de stadse levendigheid van nu. Steeds meer mensen ontdekken de voordelen van het wonen in deze buurt. Je geniet van het bruisende stadsleven, terwijl je woont in je eigen unieke woning. Ook het gevoel van stedelijke authenticiteit is gewaarborgd: de Oosterparkbuurt is vergeven van karakteristieke woningen in Amsterdamse Schoolarchitectuur. 

Terwijl de Superlofts hun entree maken in Groningen, is de Oosterhamrikkade ook in andere opzichten volop in ontwikkeling. Het Oosterhamrikkanaal en de weg langs het water krijgen de komende jaren een make-over. De groene, ruime opzet die zo kenmerkend is voor de Oosterparkwijk krijgt een nieuwe impuls. Je hebt er alles wat je nodig kan hebben: grote supermarkten, kinderdagverblijf en scholen, groene parken en gezellige horeca.Block. Tower.

Superlofts Groningen bestaat uit twee met elkaar verbonden woongebouwen met elk een eigen karakter. In BLOCK komen 24 Superlofts. De oranjerode baksteen en de verspringende glazen gevels geven het woongebouw een moderne, stadse smoel. 
De witte TOWER heeft veel weg van de pakhuizen van weleer. Hoog, statig en met Franse balkons, alsof de koopwaar zo naar binnen getakeld wordt. Hier komen de Loftappartementen, de Superloft Penthouses en de Superlofts Wonen-Werken. 

Ervaar hoe het is om te wonen in een Superloft door middel van dit geweldige filmpje!

Voor meer informatie kijk op de website: Superlofts Groningen