Superlofts

SUPERLOFTS Oosterhamrikkade  Bouw in volle gang

Zie je jezelf al wonen in een echte loft, op een voormalig industrielocatie en op een paar minuten fietsen van hartje stad? Wees er snel bij, want er zijn nog slechts enkele Superlofts beschikbaar!!

 

 

- Nieuwe impressies Superloft type E! -

cam doorsnede verkleind.png
Cam balkon verkleind.jpg
cam keuken verkleind.jpg

 

 

 


Beeld het jezelf even in, wonen in een echte loft op een voormalig industrielocatie en met een paar minuten fietsen ben je in hartje centrum. Rustig opstaan met een kopje koffie in de door jouw gekozen extra ruime keuken, of juist heerlijk nog even genieten van de avond met wat vrienden aan een grote eettafel. De Superlofts bieden u genoeg mogelijkheden. 

De koopsom is gebaseerd op een basisindeling, inclusief elektra, vloerverwarming en badkamer en toilet. 

Kenmerken Superlofts Groningen: 
- Aan de Oosterhamrikkade 
- Inclusief eigen parkeerplaats 
- Inclusief sanitair en tegelwerk 
- Alle lofts hebben een balkon of tuin 
- Gezamenlijk dakterras 
- De lofts worden gasloos gerealiseerd. 
- Elke loft is voorzien van 3 zonnepanelen op het dak 
- Verwarming/koeling middels vloerverwarming
- Verwachte oplevering Voorjaar/Zomer 2021

Kies je voor een Superloft in Groningen dan heb je de keuze uit een groot aantal verschillende loft-types. Van een loft die perfect geschikt is voor de stadse genieters of een Superloft over twee volledige bouwlagen waar je alle ruimte hebt om volledig je gang te gaan. Voor iedereen wat wils, jij hoeft alleen nog maar te kiezen.

Informatie

Algemene informatie  Prijslijst  Informatie Notaris Informatie Aannemer  Technische Omschrijving Keuzelijst   Informatie Installaties FAQ Concept begroting servicekosten

 

Vastgestelde plattegronden en gevels per bouwnummer:

De voorbereidingen voor de bouw is in volle gang, hierdoor zijn voor de onverkochte Superlofts de plattegronden en gevels vastgesteld. Hieronder per bouwnummer de vastgestelde plattegronden.   

Bouwnummer E.17  Bouwnummer L.45  Bouwnummer N.47 Bouwnummer O.48

Locatie

Op een historisch toepasselijke plek aan de Oosterhamrikkade, verrijzen straks Superlofts. Treffend, want hier gonsde het ooit van de industriële bedrijvigheid. Schepen voeren af en aan met steenkolen en handel voor de pakhuizen op de kade. 

Van de industriële bedrijvigheid van toen naar de stadse levendigheid van nu. Steeds meer mensen ontdekken de voordelen van het wonen in deze buurt. Je geniet van het bruisende stadsleven, terwijl je woont in je eigen unieke woning. Ook het gevoel van stedelijke authenticiteit is gewaarborgd: de Oosterparkbuurt is vergeven van karakteristieke woningen in Amsterdamse Schoolarchitectuur. 

Terwijl de Superlofts hun entree maken in Groningen, is de Oosterhamrikkade ook in andere opzichten volop in ontwikkeling. Het Oosterhamrikkanaal en de weg langs het water krijgen de komende jaren een make-over. De groene, ruime opzet die zo kenmerkend is voor de Oosterparkwijk krijgt een nieuwe impuls. Je hebt er alles wat je nodig kan hebben: grote supermarkten, kinderdagverblijf en scholen, groene parken en gezellige horeca.

Your browser does not support SVG.

 

Block. Tower.
Superlofts Groningen bestaat uit twee met elkaar verbonden woongebouwen met elk een eigen karakter. In BLOCK komen 24 Superlofts. De verspringende glazen gevels geven het woongebouw een moderne, stadse smoel. 
De witte TOWER heeft veel weg van de pakhuizen van weleer. Hoog, statig en met Franse balkons, alsof de koopwaar zo naar binnen getakeld wordt. Hier komen de Loftappartementen en Superloft Penthouses. 

Ervaar hoe het is om te wonen in een Superloft door middel van dit geweldige filmpje!