't Stee, Adorp

Nieuwbouw op verzoek van de bewoners van Adorp. Zij kozen voor nieuwbouw op de oude voetbalvelden. 

Royaal en duurzaam wonen in het groen. Dat is Adorp, 't Stee.

Op het voormalig voetbalveld van Adorp worden twintig betaalbare gezins- en levensloopbestendige (half) vrijstaande en rijwoningen gerealiseerd. De huizen staan ​​op royale kavels met veel gebruiksruimte en veel keuzesopties. Ideaal voor mensen die in de nabijheid van de Stad willen wonen. Door de kleinschalige maar ruime opzet biedt 't Stee je de mogelijkheid om te wonen midden in het groen. De royale tuinen geven een heerlijk vrij gevoel en groen uitzicht.

Sfeerreportage Adorp-13.jpg
Sfeerreportage Adorp-6.jpg
Sfeerreportage Adorp-18.jpg
Sfeerreportage Adorp-9.jpg
Sfeerreportage Adorp-22.jpg
Sfeerreportage Adorp-4.jpg
Sfeerreportage Adorp-20.jpg
Sfeerreportage Adorp-29.jpg
Sfeerreportage Adorp-1.jpg

Planopzet

Het wordt geen eenvormig buurtje met allemaal dezelfde huizen. Gezinnen met kinderen, stellen, alleenstaanden en ouderen moeten allemaal een plek kunnen vinden. Dit zal een grote verscheidenheid in woningtypes en woninggrootte tot gevolg hebben. Door één architect te kiezen en alle woningen door dezelfde aannemer te laten bouwen ontstaat een eenheid en wordt het project haalbaar.

Er komen 2 vrijstaande basiswoningen; één met alle voorzieningen op de begane grond en één met een met een volwaardige verdieping met slaapkamers. De basiswoningen kunnen in 2 richtingen worden uitgebreid. Dat kan direct bij de bouw maar ook later als er meer behoefte aan extra ruimte komt en de financiële mogelijkheden het toelaten.

Daarnaast worden er nog enkele halfvrijstaande woningen toegevoegd aan het plan. Naast een living en keuken op de begane grond komen er op de verdieping 3 slaapkamers en een badkamer. De mogelijkheid om een zolder of extra slaapkamer te creëren is ook aanwezig.

 

De verkaveling van het plan kun je hier bekijken: kavelkaart

De verkoop start 1e helft 2019.

Wil je op de hoogte blijven van dit fraaie project schrijf je in voor onze nieuwsbrief van neem contact op met ons op.