2910867617 (1).jpg
s1.jpg
IMG_8470.JPG
IMG_8473.JPG
s3.jpg
s4.jpg

Pegasus Vastgoed

Eigentijdse vastgoedadviseurs; actief en betrokken bij de ontwikkeling en verkoop van mooie woonconcepten.

Deskundig en ervaren

Sjoerd Knol MSc RE (1979) is oprichter en eigenaar van Pegasus Vastgoed. Hij studeerde Vastgoedkunde aan de Rijksuniversiteit Groningen. Daarvoor studeerde hij Bouwkunde. 

Sjoerd heeft bijna 15 jaar ervaring in het begeleiden, ontwikkelen en verkopen van nieuwbouwprojecten. Daarnaast adviseerde hij al vele overheden en vastgoedeigenaren bij verschillende vraagstukken rond wonen en werken.

Wie met Sjoerd heeft gewerkt weet dat hij staat voor integriteit, transparantie en duidelijkheid. Hij doet wat hij zegt. Hij is loyaal en professioneel, blijft rustig als de druk stijgt. Professioneel wil trouwens niet zeggen dat het altijd even serieus moet. 

Het Latijnse gezegde, ‘mens sana in corpore sano’, oftewel ‘een gezonde geest in een gezond lichaam’, bewerkstelligt Sjoerd door in zijn vrije tijd op de racefiets of mtb te stappen. Bijkomend voordeel: fietsen levert veel nieuwe ideeën en creatieve oplossingen op voor Pegasus Vastgoed.

 

Doortastend en accuraat

Margrit Bierling (1972) is met meer dan 25 jaar ervaring in het vastgoed onze senior op het gebied van conceptontwikkeling en verkoop van fraaie nieuwbouwprojecten.

Ze heeft een afgeronde makelaarsopleiding en een passie voor architectuur, marketing en nieuwbouw. Doordat ze zowel bij makelaarskantoren als bij een ontwikkelende aannemer heeft gewerkt, weet Margrit als geen ander wat er allemaal komt kijken bij het ontwikkelen van een project.

Margrit is doortastend, accuraat en is zeer betrokken bij onze klanten en partners. Ze heeft een frisse kijk op vastgoed en communiceert op een open en transparante manier. Afspraak is bij haar afspraak. 

 

Leergierig en enthousiast

Carina Huininga (1996) is Interieuradviseur en studeert op dit moment Vastgoed en Makelaardij aan de Hanzehogeschool.

Bij Pegasus Vastgoed houdt zij zich vooral bezig met de marketing en social media van vastgoed. Daarnaast wil ze zich verder ontwikkelen als vastgoedprofessional. Door haar creatieve en enthousiaste instelling brengt ze een hoop vrolijkheid in het team.

Dit alles past perfect bij haar persoonlijke motto: “Het is al zo prachtig, maar het kan nog zoveel beter worden.”

 

Ons team houden we bewust klein en waar nodig werken wij graag samen met strategische partners. Onze marktkennis, passie voor wonen en maatwerk oplossingen zorgen voor resultaat.

Ons kantoor is gevestigd in My Office Stadspark Groningen

983_2160.jpg
MyOffice-Stadspark-Groningen-Steggink-Interieurs-3.jpg
MyOffice-Stadspark-Groningen-Steggink-Interieurs-10.jpg
MyOffice-Stadspark-Groningen-Steggink-Interieurs-24.jpg
MyOffice-Stadspark-Groningen-Steggink-Interieurs-25.jpg
MyOffice-Stadspark-Groningen-Steggink-Interieurs-27.jpg