Villa de Sluiswachter, Eelderwolde Ter Borch

Dit project is verkocht en gerealiseerd Wonen zoals u het wilt Villa de Sluiswachter, een kleinschalig complex bestaande uit acht appartementen, gelegen op de hoek van de Groningerweg en de Woltsingel (Waterwijk, Ter Borch). Dat is wonen vlakbij de Stad, met alle ruimte voor uw woonwensen, en klaar voor de toekomst. Dus energiezuinig, robuust en met een hoge woonkwaliteit. Na een drukke dag is het heerlijk thuiskomen in uw appartement. U komt meteen tot rust wanneer u vanuit uw 'luie stoel' door de grote raampartijen naar buiten k

Villa de Sluiswachter markeert een prachtig punt. Het staat op de overgang van Stad naar natuur en het kruispunt van de Groningerweg met waterweg naar het Paterswoldse meer. Deze eigenschappen samen geven de locatie een uniek karakter.

Voor elk appartement in dit project bepaalt u in samenspraak met de architect zelf uw indeling.

Wonen zoals u het wilt

Villa de Sluiswachter, een kleinschalig complex bestaande uit acht appartementen, gelegen op de hoek van de Groningerweg en de Woltsingel (Waterwijk, Ter Borch). Dat is wonen vlakbij de Stad, met alle ruimte voor uw woonwensen, en klaar voor de toekomst. Dus energiezuinig, robuust en met een hoge woonkwaliteit.

Na een drukke dag is het heerlijk thuiskomen in uw appartement. U komt meteen tot rust wanneer u vanuit uw 'luie stoel' door de grote raampartijen naar buiten kijkt.


Belangrijkste kenmerken

- Kleinschaling
- Woonoppervlakte circa 176m²
- Op het zuiden/ zuidwesten gelegen zonneterras van circa 29 m²
- Twee privé parkeerplaatsen en een eigen (fietsen)berging
- Zelf uw indeling bepalen in samenspraak met de architect

 

Villa de Sluiswachter oplevering
IMG_3002.JPG
villa_de_sluiswachter_interieur_bg.jpg
villa_de_sluiswachter_interieur_verdieping.jpg
villa_de_sluiswachter_standpunt_A.jpg
villa_de_sluiswachter_standpunt_B.jpg
villa_de_sluiswachter_vogelvlucht.jpg
villa_de_sluiswachter_vogelvlucht.jpg (1)