Nieuwbouwproject Adorp - 12 twee-onder-één-kapwoningen

Wil je graag vrij wonen, maar ben je ook gehecht aan de stad? In Adorp, net boven Groningen, worden in Erf op de Wierde 12 royale twee-onder-één-kapwoningen gebouwd op een prachtige ruimtelijke locatie aan de rand van het dorp. Alle woningen worden gebouwd volgens de nieuwste BENG-eisen en zijn daarmee helemaal klaar voor de toekomst. BENG staat voor Bijna Energie Neutraal Gebouw. Hier woon je duurzaam, in een heerlijk groene omgeving en precies zoals jij het wilt!

Aan de oostkant van Adorp kun je straks ruim en betaalbaar wonen in Erf op de Wierde. Dit plan biedt je de keus uit 3 types moderne twee-onder-één-kapwoningen. De woningen hebben een landelijke stijl en worden omringd door een heerlijk groen erf. De architectuur wordt gekenmerkt door robuuste gootoversteken en metselwerk in twee kleuren. Het dak is voorzien van keramische dakpannen en geïntegreerde zonnepanelen. Sommige woningen hebben een stijlvol hoekaccent in de vorm van een uitstekend bloemkozijn. De diepe achtertuinen zijn achterom te bereiken; op het oosten liggen ze aan een wadi (een berging voor regenwater, waar het water infiltreert in de ondergrond) met vrij uitzicht. Haal je hart op in het uitgestrekte Groninger land, waar je de zon op kunt zien gaan!

Hier kun je rustig wonen, met de levendige stad in de nabijheid! 

Klik hier  voor de projectwebsite en schrijf je in!

Woningtypes

Gun jezelf de luxe van een royale onderhoudsarme woning! De drie woningtypes in Erf op Wierde zijn een verademing wat betreft ruimte en comfort. Alle woningen zijn voorzien van uitstekende isolatie, vloerverwarmingen op de begane grond en eerste verdieping, een duurzame lucht-water-warmtepomp, een slim ventilatiesysteem en voldoende zonnepanelen op het dak waarmee je jouw eigen groene stroom deels opwekt. Dat is goed nieuws voor het milieu, maar ook voor je portemonnee. Je bespaart namelijk elke maand weer op je energielasten. Zo houd je geld over voor leukere dingen.

Delphinus
Ben je op zoek naar een ruime woning met een grote tuin en uitbreidingsmogelijkheden? En wil je je maandelijkse woonlasten laag houden? Dan is woningtype Delphinus precies wat je zoekt. De drie slaapkamers op de eerste verdieping zijn aan te vullen met een extra kamer op de tweede verdieping en je kunt kiezen voor een aangebouwde of vrijstaande stenen berging.

Delphinus XL
Wil je graag extra leefruimte, zowel binnen als buiten? De Delphinus XL heeft een royaal woonoppervlak van circa 144 m² en staat op een riante kavel van maar liefst circa 403 – 405 m², met een extra diepe achtertuin op het westen. Hier geniet je van het ultieme vrije woongevoel en de luxe van een moderne, duurzame woning die voldoet aan de BENG-norm zodat je minder energiekosten hebt.

Centaurus
Net even een andere twist? De Centaurus biedt een gevarieerde aanblik door de speelse afwisseling met twee-onder-één-kap-woningen voorzien van een dwars- of langskap. De woningen met dwarskap zijn extra ruim op de tweede verdieping. Vanuit de tuingerichte keuken heb je prachtig vrij uitzicht en met een optionele uitbouw aan de achterzijde vergroot je je woonplezier. Op zowel de begane grond als de eerste verdieping is vloerverwarming aanwezig en balansventilatie zorgt voor een optimaal binnenklimaat. Alle woningen van dit type hebben vrij uitzicht en liggen aan een wadi.


Situatiekaart

Onderstaand een opsomming welk woningtype op welke kavel komt:

 1. Centaurus
 2. Centaurus
 3. Delphinus
 4. Delphinus
 5. Delphinus
 6. Delphinus
 7. Delphinus
 8. Delphinus
 9. Centaurus
 10. Centaurus
 11. Delphinus XL
 12. Delphinus XL

Meld je aan

Wil jij ruim en betaalbaar wonen in plan Erf op de Wierde? Meld je dan aan en geef je bouwnummervoorkeur door! Zo blijf je op de hoogte van alle ontwikkelingen.

Op het moment zijn bijna alle woningen verkocht. Door je aan te melden kom je op de reservelijst van de woningen die op het moment onder optie zijn.


 

 

Omgeving

Erf op de Wierde ligt aan de rand van het authentieke Adorp, een klein wierdedorp met ca. 700 inwoners. Aan de Vang, waar ooit fanatiek gevoetbald werd, komen straks twaalf ruime twee-onder-één-kapwoningen.

Adorp is gelegen in de gemeente Hogeland en op fietsafstand vanaf de stad Groningen. In een halfuur (8km) fiets je namelijk het hartje van Groningen binnen. De geplande oplevering van de doorfietsroute Winsum-Groningen eind 2021, zal dit nog aangenamer maken! Het dorp ligt ten noorden van Groningen en is middels de N361 te bereiken. 

Op het voormalig voetbalveld kun je binnenkort genieten van de rust en ruimte die Adorp te bieden heeft! 

Locatie

Het grote voordeel is, dat je in Adorp nog altijd op slechts een kwartiertje rijden van Groningen en andere grote plaatsen als Zuidhorn, Winsum en Bedum zit. Om het fietsen veiliger te maken en te stimuleren komt er nu dus een zogenaamde ‘fietssnelweg’ die breder en comfortabelere is dan een gewoon fietspad. Waarom zou je straks nog met de auto gaan?

Voorzieningen

Voor de basisschool en het kinderdagverblijf hoef je het dorp niet uit en er is een mooie natuurspeelplaats waar de kinderen zich kunnen uitleven. En heb je zin om de stad even op te zoeken? Met de auto, fiets of het openbaarvervoer ben je er zo! Adorp is de perfecte uitvalsbasis waar je 's ochtends heerlijk rustig wakker wordt in een landelijk omgeving