Welkom. Wij zijn Pegasus Vastgoed.

Wij zijn eigentijdse vastgoedadviseurs; actief en betrokken bij de ontwikkeling en verkoop van mooie woonconcepten. 

Wij zijn initiators in vastgoed. Onze ervaring is ruim, onze aanpak verfrissend. Wij weten exact wat er speelt op de lokale en regionale markt, waar de vraag ligt en waar de kansen. Onze doelgroepen kennen wij als geen ander. Wij weten waar ze nu staan, maar ook in welke richting ze bewegen. Wat zeker zo belangrijk is, wij kennen de partners met wie je een vastgoedproject zou willen ontwikkelen. Betrouwbare en integere partners. Want onze branche is er bij uitstek een van coproducties en wij willen alleen goed en betrouwbaar werk leveren.

De ene keer initiëren wij het project en leveren wij het idee en een andere keer worden wij als adviseur betrokken door een ontwikkelaar. Maar altijd zijn wij betrokken bij de verkoop aan de eindgebruiker. Omdat wij denken dat wij dat het beste kunnen én omdat we betrokken willen blijven bij wat we zelf hebben gecreëerd.

Ons team houden we bewust klein en als teamspelers werken wij graag samen met andere partijen. Het is maar wat het project vraagt. Zolang de kwaliteit van het project maar leidend is.

 "Onze marktkennis, passie voor wonen en maatwerk oplossingen zorgen voor resultaat."


Sjoerd Knol MSc Re

Van jongs af aan geïnteresseerd in bouwen en sport. Zocht je de jonge Sjoerd, dan vond je hem op het sportveld of tussen bergen technisch lego. Een gebrek aan sportaanleg zorgde ervoor dat hij niet hoefde te kiezen. Sporten bleef de belangrijkste bijzaak, vastgoed werd Sjoerds professie.

Studeerde Management, Economie en Recht aan de Hanzehogeschool en later Vastgoedkunde aan de Rijksuniversiteit Groningen. Ontdekte tijdens die laatste studie dat de commerciële kant van de gebouwde omgeving hem zo mogelijk nog meer boeide dan de architectuur. Het maakte dat hij zonder voorbehoud koos voor die kant van het vak.

Besloot na enkele jaren als vastgoedconsultant bij Boelens-Jorritsma en aansluitend een met compagnons gedeeld ondernemerschap, in 2017 solo verder te gaan onder de naam Pegasus Vastgoed.

 

Het blijkt precies wat hij ervan hoopte; hij kan nu concessieloos werken op een manier die past bij zijn kernwaarden: transparantie, integriteit en duidelijkheid.

(Weetje: Pegasus, het vliegende paard uit de Griekse mythologie, is een subtiele verwijzing naar Sjoerds wat minder subtiele achternaam.)

Sjoerd is opgewekt, energiek, loyaal en professioneel. Dat laatste betekent overigens niet dat het altijd bloedserieus moet. Zoek je Sjoerd nu buiten werktijd, kijk dan het eerst op de mtb-routes in de Drentsche Aa, het gebied dat hij liefkozend zijn achtertuin noemt.

 

Sjoerd@pegasusvastgoed.nl


Vestiging

Wij zijn gevestigd in My Office Stadspark Groningen.