2910867617 (1).jpg
s1.jpg
IMG_8470.JPG
IMG_8473.JPG
s3.jpg
s4.jpg

 

Vastgoed met al haar uitdagingen, is wat ons inspireert

 

Projecten

Wij zijn initiators in vastgoed. Onze ervaring is ruim, onze aanpak verfrissend. Wat wij doen is nadenken over de vraag wat er op welke plek zou moeten komen en voor welke prijs. Wij weten exact wat er speelt op de lokale en regionale markt, waar de vraag ligt en waar de kansen. Onze doelgroepen kennen wij als geen ander. Wij weten waar ze nu staan, maar ook in welke richting ze bewegen. Wat zeker zo belangrijk is, wij kennen de partners met wie je een vastgoedproject zou willen ontwikkelen. Betrouwbare en integere partners. Want onze branche is er bij uitstek een van coproducties en wij willen alleen goed en betrouwbaar werk leveren.

De ene keer initiëren wij het project en leveren wij het idee en een andere keer worden wij als adviseur betrokken door een ontwikkelaar. Maar altijd zijn wij betrokken bij de verkoop aan de eindgebruiker. Omdat wij denken dat wij dat het beste kunnen én omdat we betrokken willen blijven bij wat we zelf hebben gecreëerd.

Wij gebruiken ook graag de unieke expertise van anderen. Het is maar wat het project vraagt. Zolang de kwaliteit van het eindproduct maar leidend is.

 

Herontwikkeling

Nu tot 20% van de bestaande kantoren en bedrijfsgebouwen leeg staat, is het niet de vraag òf een eigenaar iets met leegstaand vastgoed moet doen, maar wat je ermee doet en wanneer. Zelfs als de vastgoedmarkt aantrekt, blijft de uitdaging om de blijvend incourante locaties aan te pakken.

Pegasus Vastgoed werkt vanuit de overtuiging dat de ontwikkeling van vastgoed een impuls kan – en moet – geven aan de omgeving. Wij geloven in de menging van verschillende functies als middel om een stedelijke omgeving toekomst te geven. Een gezonde mix van wonen, winkels en werken maakt een buurt (weer) leefbaar en economisch sterk.

 

Consultancy

Een gemeente, corporatie, belegger of ontwikkelaar kan een heel concrete vastgoed gerelateerde vraag hebben. Dan is er behoefte aan iemand met expertise in alle geledingen van de markt en inzicht in betrouwbare partnerpartijen. Iemand met (wetenschappelijke) kennis en ruime ervaring in de vastgoedmarkt. Het resultaat is een gedegen advies, op alle mogelijke manieren onderbouwd. Met oplossingen die creatief maar toch realistisch zijn, zonder verrassingen achteraf.

 

Collectieve Zelfbouw (CPO)

Je woning moet voelen als een maatpak. Passen bij je woonwensen, budget, manier van leven. Wij hebben ruime ervaring in het ontwikkelen van woningen binnen een collectief. Samen met Stichting KUUB begeleiden en ondersteunen helpen we met het concreet maken van woonwensen, budget en het marktconform ontwikkelen. We stippelen gezamenlijk de reis naar het nieuwe huis uit. We staan in de schoenen van de particuliere woningeigenaar en kennen de bouwwereld van binnen. Honderden ontwikkelde woningen en even zoveel tevreden gezinnen bewijzen sindsdien dat samen bouwen werkt!

KUUB schrijft hier het volgende over: Collectieve zelfbouw, ook wel Collectief Particulier Opdrachtgeverschap (CPO) genoemd, is een aantrekkelijke manier om voor een goede prijs een eigen woning te bouwen. Altijd met de mens centraal. Dat dit werkt, bewijzen de honderden woningen die de afgelopen jaren door bewonerscollectieven ontwikkeld zijn. Woningen op maat, gebouwd voor een scherpe prijs, met een hoge kwaliteit en gelukkige bewoners: daar staan we voor!