21570 Slokker - Helper Westsingel Groningen - Blok A_72dpi.jpg
Villa_epsilon_exterieur2_HR filter.jpg
21570 Slokker - Helper Westsingel Groningen - Blok B_72dpi.jpg
190326 final render image Superlofts (stucwerk.jpg
191219_Verkleind_058-PlegtVos-94_Het-Koraal-ext-waterkant-F (1).jpg
21570 Slokker - Helper Westsingel Groningen - Blok C_72dpi.jpg
19016_20191114MP0004.jpg
AI_DEF P1 filter.jpg

 

Vastgoed met al haar uitdagingen, is wat ons inspireert

Wij zijn initiator en partner in vastgoed. Wij kennen de lokale markt als geen ander, weten waar de vraag ligt en waar de kansen. Zeker zo belangrijk; wij kennen betrouwbare, integere partners met wie je een vastgoedproject zou willen ontwikkelen.

Samen ontwikkelen

Wij maken sowieso graag gebruik van de unieke expertise van anderen. Want we geloven in samenwerken en vinden dat iedereen zich vooral moet beperken tot waar hij goed in is. En de kwaliteit van het eindproduct moet altijd leidend zijn. De ene keer initiëren wij een vastgoedproject, de andere keer worden wij door een ontwikkelaar gevraagd te adviseren. Vaak zijn wij vervolgens ook betrokken bij de verkoop aan de eindgebruiker. Want als je vanaf het begin hebt meegedacht over een project en volledig gelooft in de kwaliteit ervan, dan ben je ook de uitgelezen partij om dat over te brengen aan de koper. Dat is meteen ook wat ons de meeste voldoening geeft: zien hoe iets wat je een tijd terug samen hebt bedacht, vandaag een koper heel blij maakt.


Adviseren

Gemeenten vragen ons om advies, bijvoorbeeld wanneer ze een visiedocument of een nota grondprijzen willen opstellen. Het eindproduct dat wij leveren is degelijk onderbouwd en vooral
praktisch. Want dat is waar het om gaat; een advies dat deugt en direct toepasbaar is. Wooncorporaties hebben vaak een vergelijkbare hulpvraag. Wat gaan we nu of op termijn doen met ons vastgoed? Oud transformeren naar nieuw? Renoveren? Maar hoe dan precies en in welk tempo? Wij gaan aan de slag en als we klaar zijn kan de corporatie verder. Een belegger in vastgoed of een pensioenfonds vindt het vaak moeilijk om op basis van de prospectus in te schatten wat nu precies de vooruitzichten zijn. Zijn de prijzen wel reëel? Voldoet dit project aan de eisen van vandaag én die van morgen? Zie ik niet iets over het hoofd? Voor al dit soort vragen kun je bij ons terecht en leveren wij een objectief en gedegen advies. Wij adviseren onafhankelijk en hebben slechts één belang: dat onze klant een investering doet die bij hem past.


Samenwerking Hanzehogeschool

De vastgoedbranche ontwikkelt zich snel. Wat gisteren van ons werd gevraagd is morgen al niet meer voldoende. Als vakgebied moeten we ons daarom blijven ontwikkelen. Vakinhoudelijk, maar ook als het gaat om zaken als ondernemerschap, klantgerichtheid en integriteit. Wij voelen de verantwoordelijkheid betrokken te zijn bij de opleiding en ontwikkeling van de vastgoedprofessional van
morgen. Sjoerd Knol is als parttime docent verbonden aan de Hanzehogeschool Groningen, opleiding Vastgoed en Makelaardij. Hij geeft colleges gebiedsontwikkeling en vastgoedmarketing en begeleidt vierdejaars studenten tijdens de Real Estate Challenge, het laatste grote project dat de studenten afronden voordat ze afstuderen. De opdracht bestaat uit het uitschrijven van een prijsvraag waarbij een bestaande locatie ontwikkeld moet worden - eentje die in de toekomst daadwerkelijk op de markt komt. De samenwerking met de Hanzehogeschool is tweerichtingsverkeer; wij maken graag ruimte voor ambitieuze studenten die een stageplek zoeken of afstudeeronderzoek willen uitvoeren.