Villa Epsilon, Wonen tussen Groen & Stad

Bouw in volle gang!

Heerlijk wonen Helperkade, Groningen

Nog enkele herenhuizen beschikbaar!

Bosvilla's, Nooitgedacht (Rolde)

Verkoop in volle gang!

De Pimpelmees, Nooitgedacht

Volledig verkocht!

Het Koraal, Rietwijk, Ter Borch

Volledig verkocht!

Meer Wonen, Meerstad

Binnenkort in verkoop

Schuurwoning, Individueel ontwikkeld

BINTN, vrijstaand en duurzaam woonconcept

 

Blijf op de hoogte van actuele en toekomstige nieuwbouwprojecten

 


Zoekresultaten nieuwbouwaanbod

Nieuwbouwprojecten Groningen 
Benieuwd naar al onze nieuwbouwprojecten in Groningen? Pegasus Vastgoed is gespecialiseerd in nieuwbouw. Onze nieuwbouwmakelaars vertellen graag over onze huidige nieuwbouwwoningen én toekomstige nieuwbouwprojecten. Welk nieuwbouwproject is op uw lijf geschreven? Pegasus is ook rondom Groningen en Assen zeer actief, bijvoorbeeld in Ter Borch en Nooitgedacht.

Wordt dit uw eigen nieuwbouwwoning?
Sommige mensen vinden het lastig zich een beeld te vormen van hoe een nieuwbouwhuis er precies uit komt te zien. Omdat we het bij Pegasus belangrijk vinden om een nieuwbouwproject zo tastbaar mogelijk te maken, leiden we u graag door de ruimtes heen door plattegronden uit te leggen of met onze virtual reality-bril. Kijk om u heen en ervaar uw nieuwbouwhuis! 

Nieuwbouw: de voordelen
Nieuwbouw kopen? Een heel goed idee! Want dan kiest u voor veel ruimte voor eigen smaak en inbreng, energiezuinigheid, een vaste koopprijs en een woning die voorlopig onderhoudsarm is. Bovendien ervaren veel nieuwbouwkopers een groot wij-gevoel in de wijk. Reden genoeg om voor een goed nieuwbouwproject te kiezen dus!