• darkblurbg

 

- Er zijn nog enkele Herenhuizen beschikbaar - 

 

Klik hier voor het inschrijven

Nieuwbouwproject Helperkade

Fraai wonen bij het water in de populaire wijk Helpman, Groningen Zuid. Binnenkort kan het! Helperkade bestaat uit 8 luxe stadsvilla’s aan het water, 9 ruime herenhuizen en 26 appartementen. De drie woningtypes zijn allemaal anders, maar ze hebben een belangrijke overeenkomst: comfort, duurzaamheid en een moderne, rijk gedetailleerde architectuur.

Op dit moment zijn alle appartementen en stadsvilla's onder optie of verkocht. Er zijn nog enkele herenhuizen beschikbaar. Aanvullende informatie omtrent de herenhuizen staat hieronder weergegeven.

Herenhuizen

De herenhuizen sluiten qua architectuur meer aan op de bestaande woningen in Helpman West. De herenhuizen hebben afwisselend een steile kap of een dakopbouw met een plat dak. Tuinmuurtjes aan de voorzijde van de woning nodigen uit om lekker te gaan zitten je krantje te lezen, of een praatje te maken met je buren.

Uiteraard hebben de herenhuizen ook een heerlijke achtertuin waar je in alle privacy kunt genieten.

 

Kenmerken

De herenhuizen hebben een woonoppervlakte vanaf 138 m², zijn voorzien van één eigen parkeerplaats en zijn daarnaast gasloos. De herenhuizen hebben een v.o.n. prijs vanaf  €415.000 v.o.n.

Opties

Naast de kenmerken zijn er een aantal meerwerk opties mogelijk. Zoals een uitbouw, een ligbad, meerdere slaapkamer en een dakterras. Hierover vindt je meer op de projectwebsite of onder de downloads. 

               

Wonen zoals jij wilt

In Helperkade vindt iedereen een woning naar zijn smaak. Het aanbod is namelijk zeer gevarieerd. Je hebt keuze uit 26 appartementen met uitzicht op het Helperdiep, 8 luxe stadsvilla’s met tuin op het zuiden en een verhoogd terras aan de waterzijde en 9 gezellige herenhuizen met een speelse indeling waarbij de keuken centraal staat. Dus wil jij groot wonen of liever compacter, met een moderne architectuur of meer aansluitend bij de jaren 30 woningen in de buurt? In Helperkade kan het allemaal!

 

     

Op locatie

Helperkade ligt in de populaire wijk Helpman. De wijk is niet voor niets zo populair, want de gewilde volksbuurt ligt gunstig ten opzichte van het centrum en is volop in ontwikkeling. Je hebt alle dagelijkse voorzieningen bij de hand en de sfeer in de buurt is gezellig. Op zoek naar nieuwbouw in Groningen? In Helperkade voelt iedereen zich thuis!

Het gebied rondom Helperkade wordt geheel opnieuw ontwikkeld. Er komt een gezellige boulevard met een vlonder en trappen, zodat je optimaal kunt genieten van het water. De boulevard sluit aan op het bestaande fietspad. Het openbare gebied wordt hoogwaardig ingericht met fraaie bestrating en veel groen. Is Helpman nu al een geweldige plek om te wonen, in de nabije toekomst wordt het alleen maar leuker!

 

 

Omgeving

Helpman staat bekend als een leuke wijk waar het prettig wonen is. De vele jaren 30 woningen geven de wijk een sfeervolle uitstraling. De nieuwe bebouwing van Helperkade sluit hier mooi op aan en vormt een symbolische verbinding naar het nu. Door de gevarieerde bebouwing, van villa’s tot appartementen, heeft de wijk een leuke mix van bewoners. 

In de wijk heb je alles wat je dagelijks nodig hebt. In de buurt zijn vele winkels waaronder HEMA, Etos, Albert Heijn en Kruidvat. Ook zijn er diverse horecagelegenheden en scholen in de nabijheid. In het overdekte Helper zwembad kun je lekker zwemmen en over de Helperroute kun je mooi wandelen, net als in het nabijgelegen Sterrebos. Op de fiets ben je in 10 minuten in het centrum van Groningen.

 

 

Downloads

Verkoopproces

Download

Haalbaarheids document

Download

Sfeerbrochure Woningen

Download

TO Woningen

Download

    

Ja, ik wil hier wonen

Zie jij jezelf hier al helemaal wonen? Schrijf je dan snel in als reservekandidaat. We houden je dan op de hoogte van alle ontwikkelingen. 

     

Meer weten?

De adviseurs van Pegasus Vastgoed staan voor u klaar:

Tel: 050-2112699

Of plan een nieuwbouwgesprek met één van onze specialisten.