• darkblurbg

Heerlijk wonen in Helperkade

Fraai wonen bij het water in de populaire wijk Helpman, Groningen Zuid. Binnenkort kan het! Helperkade bestaat uit 8 luxe stadsvilla’s aan het water, 9 ruime herenhuizen en 26 appartementen. De drie woningtypes zijn allemaal anders, maar ze hebben een belangrijke overeenkomst: comfort, duurzaamheid en een moderne, rijk gedetailleerde architectuur.

Schrijf je snel in als geïnteresseerde, geef je woonwensen door en blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen.

Exterieur impressie appartementen

Exterieur impressie appartementen

Appartementen met uitzicht op het water

De 26 3-kamer appartementen zijn geschikt voor starters, alleenstaanden en stellen in diverse leeftijden. Behalve een prachtig uitzicht op het water heb je hier de keuze uit diverse indelingsvarianten, zoals twee slaapkamers of één slaapkamer en daardoor een grotere woonkamer. De appartementen op de begane grond hebben een terras aan de voorzijde. De appartementen op de verdiepingen hebben een mooi balkon.

Exterieur impressie stadsvilla's

Exterieur impressie stadsvilla's

Stadsvilla’s

Blikvanger van Helperkade zijn de fraaie stadsvilla’s die uitkijken over het water van het Helperdiep. De stadsvilla’s hebben stoere en tegelijk speelse baksteen details en een verrassend ruime indeling. Zowel in de diepe 3-laagse variant als in de hoge 4-laagse variant is er ruimte voor maar liefst 5 ruime slaapkamers. De verbinding met het water wordt versterkt door de openbare boulevard voor de woningen en de vlonders boven het water van het Helperdiep.

De stadsvilla’s hebben een heerlijke achtertuin op het zuidwesten en een gaaf verhoogd terras aan de voorkant van de woningen.

Exterieur impressie herenhuizen

Exterieur impressie herenhuizen

Lekker buurten in je stoere herenhuis

De herenhuizen sluiten qua architectuur meer aan op de bestaande woningen in Helpman West. De herenhuizen hebben afwisselend een steile kap of een dakopbouw met een plat dak. Tuinmuurtjes aan de voorzijde van de woning nodigen uit om lekker te gaan zitten je krantje te lezen, of een praatje te maken met je buren.

Uiteraard hebben de herenhuizen ook een heerlijke achtertuin waar je in alle privacy kunt genieten.

               

Wonen zoals jij wilt

In Helperkade vindt iedereen een woning naar zijn smaak. Het aanbod is namelijk zeer gevarieerd. Je hebt keuze uit 26 appartementen met uitzicht op het Helperdiep, 8 luxe stadsvilla’s met tuin op het zuiden en een verhoogd terras aan de waterzijde en 9 gezellige herenhuizen met een speelse indeling waarbij de keuken centraal staat. Dus wil jij groot wonen of liever compacter, met een moderne architectuur of meer aansluitend bij de jaren 30 woningen in de buurt? In Helperkade kan het allemaal!

 

     

    

Ja, ik wil hier wonen

Zie jij jezelf hier al helemaal wonen? Schrijf je dan snel in als geïnteresseerde en geef je woonwensen door. We houden je dan op de hoogte van alle ontwikkelingen. Bovendien weet je zo zeker dat je de start verkoop niet mist.

     

Meer weten?

De adviseurs van Pegasus Vastgoed staan voor u klaar:

Tel: 050-2112699

Of plan een nieuwbouwgesprek met één van onze specialisten.