Nieuwbouwproject Het Koraal

In Ter Borch, op de grens tussen Groningen en Drenthe, worden in een prachtige waterrijke omgeving 8 twee-onder-een-kapwoning en 1 vrijstaande woning gerealiseerd. Op fietsafstand van de stad Groningen kunt u hier volop genieten van de heerlijke landelijke omgeving. 

De royale twee-onder-een-kapwoningen en luxe vrijstaande woning liggen op een schiereiland aan de Koraaljuffer in de wijk Rietwijk. De achtertuin op het westen grenst aan een waterpartij, wat garant staat voor optimale privacy. Lekker weg van de stad en toch ook weer dichtbij. In Ter Borch geniet men van de rust van het Groninger platteland. Even weg uit de drukte, de blik op oneindige verten. Zoals het achterliggende Drentse landschap.

Wonen in Ter Borch is duurzaam wonen. Zo wordt de woning volledig gasloos en energiezuinig opgeleverd. Een goed geïsoleerde woning, een duurzaam ventilatiesysteem en een warmtepomp in combinatie met vloerverwarming zorgt ervoor dat men een aangenaam binnenklimaat heeft. Met de zonnepanelen op het dak wekt men deels de energie op die men nodig heeft voor huishoudelijke apparatuur en het verwarmen van de woning.

 

Kenmerken

Locatie: Ter Borch
Omvang: 9 woningen
Woonoppervlakte: Vanaf 202 m2
Koopsom: Vanaf €525.000 v.o.n.
Oplevering: Nog niet bekend
Samenwerking: Plegt Vos, Onix Architecten