Alle woningen zijn verkocht! 

De bouw start binnenkort...

 

 

Waterrijk Wonen

In Ter Borch, op de grens tussen Groningen en Drenthe, worden in een prachtige waterrijke omgeving 8 twee-onder-een-kapwoning en 1 vrijstaande woning gerealiseerd. Op fietsafstand van de stad Groningen kunt u hier volop genieten van de heerlijke landelijke omgeving. 

    

Ja, ik wil hier wonen

Ziet u zichzelf hier al helemaal wonen? Helaas is de inschrijfperiode verstreken en kunt u zich alleen nog aanmelden als reserve kandidaat. 

     

Meer weten?

De adviseurs van Pegasus Vastgoed staan voor u klaar:

Tel: 050-2112699

               

WONEN IN NATUURLIJK TER BORCH

Ter Borch biedt het beste van twee werelden. Op een steenworp afstand van de stad Groningen, met al haar winkels en voorzieningen, en aan de andere kant de rust, de ruimte en de weidsheid van het waterrijke landschap op de grens van Groningen en Drenthe. Met het Eelderdiep en het Paterswoldsemeer om de hoek is het hier heerlijk thuiskomen.

 

    

DE WONINGEN

De royale twee-onder-een-kapwoningen en luxe vrijstaande woning liggen op een schiereiland aan de Koraaljuffer in de wijk Rietwijk. Uw achtertuin op het westen grenst aan een waterpartij, wat garant staat voor optimale privacy. De modern vormgegeven twee-onder-een-kapwoningen hebben een woonoppervlak van 186 of 192 m² en ruimte voor maar liefst 5 slaapkamers. De vrijstaande woning is met een woonoppervlak van 202 m² op een royale kavel van 628 m² nog een tikkeltje groter.

HET LEVEN IN TER BORCH

Lekker weg van de stad en toch ook weer dichtbij. In Ter Borch geniet u van de rust van het Groninger platteland. Even weg uit de drukte, de blik op oneindige verten. Zoals het achterliggende Drentse landschap.

Wist u dat Ter Borch zijn naam te danken heeft aan de Ter Borchlaan die precies over de provinciegrens, de oostkant langs de nieuwbouwwijk loopt?

DUURZAAM

Wonen in Ter Borch is duurzaam wonen. Zo wordt uw woning hier volledig gasloos en energiezuinig opgeleverd. Een goed geïsoleerde woning, een duurzaam ventilatiesysteem en een warmtepomp in combinatie met vloerverwarming zorgt ervoor dat u een aangenaam binnenklimaat heeft. Met de zonnepanelen op uw dak wekt u deels de energie op die u nodig heeft voor uw huishoudelijke apparatuur en het verwarmen van uw woning.