Wie: Roger Stinissen
Woondroom: ruim huis met mooie badkamer, dicht bij Noorderplantsoen en binnenstad
Waar: ZON Wonen in Paddepoel-Zuidoost
Architect: ZOFA Architecten

 

De belangrijkste kenmerken van een ZON-woning op een rij: ruim, comfortabel (met groot terras), energiezuinig, grenzend aan een park, scherp geprijsd. Voor Roger Stinissen was het een kans om niet te missen. ‘De plek sprak mij direct aan,’ zegt hij. ‘En dan het huis. Geen voorgekookt ontwerp. Tijdens bijeenkomsten mocht ik zelf meedenken over de indeling. Leuke bijkomstigheid: ik leerde zo meteen mijn toekomstige medebewoners kennen.’
 

ZON Wonen

Hij woonde op dat moment nog in De Held. ‘Ik hikte aan tegen onderhoud dat eraan zat te komen en besloot om op internet te gaan rondkijken naar een andere woning.’ Zo stuitte Roger Stinissen op ZON Wonen. Een nieuwbouwproject in Paddepoel-Zuidoost, dichtbij voorzieningen, Noorderplantsoen en stadscentrum.

‘Ik wilde een woning volgens mijn eigen woonwensen. Zoals een lekker luxe badkamer. Bij ZON Wonen was daar veel ruimte voor. Ja, mijn tuin is kleiner dan die in De Held, maar daar staat veel meer comfort en leefruimte tegenover. Verder beschik ik hier over een geweldig terras. Bovendien ben ik hink-stap-sprong in het Noorderplantsoen.

Website architect

AI_DEF P2.2.jpg
AI_DEF P4.2 (Vogelvlucht).jpg
AI_DEF P1.2.jpg
AI_DEF P3.2.jpg
se20140307-001.jpg
830.jpg
se20140307-005.jpg
834.jpg
se20140307-015.jpg
836.jpg