Welkom. Wij zijn Pegasus Vastgoed.

Wij zijn eigentijdse vastgoedadviseurs; actief en betrokken bij de ontwikkeling en verkoop van mooie woonconcepten. 

Wij zijn initiators in vastgoed. Onze ervaring is ruim, onze aanpak verfrissend. Wij weten exact wat er speelt op de lokale en regionale markt, waar de vraag ligt en waar de kansen. Onze doelgroepen kennen wij als geen ander. Wij weten waar ze nu staan, maar ook in welke richting ze bewegen. Wat zeker zo belangrijk is, wij kennen de partners met wie je een vastgoedproject zou willen ontwikkelen. Betrouwbare en integere partners. Want onze branche is er bij uitstek een van coproducties en wij willen alleen goed en betrouwbaar werk leveren.

De ene keer initiëren wij het project en leveren wij het idee en een andere keer worden wij als adviseur betrokken door een ontwikkelaar. Maar altijd zijn wij betrokken bij de verkoop aan de eindgebruiker. Omdat wij denken dat wij dat het beste kunnen én omdat we betrokken willen blijven bij wat we zelf hebben gecreëerd.

Ons team houden we bewust klein en als teamspelers werken wij graag samen met andere partijen. Het is maar wat het project vraagt. Zolang de kwaliteit van het project maar leidend is.

 "Onze marktkennis, passie voor wonen en maatwerk oplossingen zorgen voor resultaat."


Sjoerd Knol MSc Re

Is oprichter en eigenaar van Pegasus Vastgoed. Hij studeerde Vastgoedkunde aan de Rijksuniversiteit Groningen. Daarvoor studeerde hij Bouwkunde en Management, Economie en Recht. 

Sjoerd heeft ruim 15 jaar ervaring in het begeleiden, ontwikkelen en verkopen van projecten. Daarnaast adviseerde hij al vele overheden en vastgoedeigenaren bij verschillende vraagstukken rond wonen en werken.

Wie met Sjoerd heeft gewerkt weet dat hij staat voor transparantie en duidelijkheid. Hij doet wat hij zegt. 

 

Hij is loyaal en professioneel, blijft rustig als de druk stijgt. Professioneel wil trouwens niet zeggen dat het altijd even serieus moet. 

Het Latijnse gezegde, ‘mens sana in corpore sano’, oftewel ‘een gezonde geest in een gezond lichaam’, bewerkstelligt Sjoerd door in zijn vrije tijd op de racefiets of mtb te stappen. Bijkomend voordeel: fietsen levert veel nieuwe ideeën en creatieve oplossingen op voor Pegasus Vastgoed en haar opdrachtgevers.

Sjoerd@pegasusvastgoed.nl

Carina Huininga

Carina werkt bij Pegasus Vastgoed als nieuwbouwadviseur. Ze is doortastend, vasthoudend en secuur. Naast haar werk bij Pegasus Vastgoed is ze op dit moment aan het afstuderen aan de opleiding Vastgoed en Makelaardij aan de Hanzehogeschool.

Ze is een kei in organiseren, houdt het overzicht en ziet toe op het resultaat. Bij Pegasus Vastgoed houdt zij zich verder bezig met de marketing en social media van vastgoed waarbij haar achtergrond als interieuradviseur goed van pas komt. Door haar creatieve en enthousiaste instelling brengt ze een hoop vrolijkheid in het team. 

 

Dit alles past perfect bij haar persoonlijke motto: “Het is al zo prachtig, maar het kan nog zoveel beter worden.

Carina@pegasusvastgoed.nl

 


Vestiging

Wij zijn gevestigd in My Office Stadspark Groningen.