• darkblurbg

De bouw is in volle gang!

Nieuwbouwproject Villa Epsilon

In de Rietwijk, onderdeel van plangebied Ter Borch, is het prachtig gelegen nieuwbouwproject Villa Epsilon ontwikkeld. De woningen worden ontsloten vanaf de Koraaljuffer, maar presenteren zich richting de Borchsingel. Aan deze kant ligt een prachtige waterpartij die de gehele Rietwijk omzoomd. Riet en water bepalen het beeld van deze wijk. Dit gegeven is inspirerend geweest voor de architectuur van Villa Epsilon.

De woningen onderscheiden zich door hun fraaie architectuur en woonprogramma. Zo komen er villa's (type Evreía, nog enkele beschikbaar) met een gelijkvloers woonprogramma maar ook villa's (type Ypsiló, volledig verkocht) met extra verdieping waardoor meer ruimte voor slaapkamers, hoge plafonds en fraaie vide.
Een unieke mogelijkheid om royaal, gelijkvloers en persoonlijk te wonen, in de buurt van Stad en natuur en klaar voor de toekomst. Dus gasloos, energiezuinig, robuust en met een hoge woonkwaliteit.

Welkom thuis!

Woonzijde Ypsiló

Type Ypsiló      

Deze type woning is volledig verkocht.

Woonzijde Evreía

Type Evreía      Vernieuwde variant, voor meer woonoppervlak!

Voor woningtype Evreía is een natuurlijke plattegrond ontworpen met veel licht, lucht en ruimte.

Begane grond: entree, garderobenis, toilet, bijkeuken met wasmachineaansluiting, zonnige eetkamer met openslaande deuren naar tuin op het westen, keuken op een centrale plek in de woning en een fraaie zithoek met veel daglicht. Naast de woonkamer bevindt zich een multifunctionele ruimte die als kantoor of speelkamer kan worden gebruikt en een grote inpandige bijkeuken. De plattegrond is zo ontworpen dat hier ook eenvoudig een (extra) slaapkamer met badkamer gerealiseerd kan worden in de toekomst. Alle aansluitingen zijn daarvoor aanwezig!

Verdieping: overloop met vide, 3 slaapkamers, royale badkamer en installatie- en bergruimte.

Zolder
De bergzolder is te bereiken middels een vlizotrap.

Een dakkapel voor extra woonoppervlak!
Voor woningtype Evreía hebben wij een variant ontwikkeld waardoor de woning nog royaler is geworden. Hierdoor is het mogelijk om drie slaapkamers op de eerste verdieping te realiseren én op de begane grond een prachtige werkplek of speelkamer te creëren. Toch liever een slaapkamer en badkamer op de begane grond? De aansluitingen zijn bij oplevering aanwezig en netjes weggewerkt. Hierdoor kunt u er in de toekomst eenvoudig een slaapkamer en badkamer realiseren.

 

Uniek Karakter

"Een belangrijk uitgangspunt dat wij onszelf hebben gesteld is dat we de villa’s wilden
ontwerpen met de uitstraling van een vrijstaande woning. Daarom hebben we als basis
gekozen voor een eenduidig volume, met de nokrichting haaks op de weg. Aan- en uitbouwen
ontbreken. Deze strakke hoofdvorm geeft het gebouw een stoer, eigentijds karakter”
- David de Boer, architectenbureau +PEIL 
Lees verder...

     

Op locatie 

De woningen van Villa Epsilon liggen aan de Koraaljuffer en liggen iets hoger dan de tuinen, daardoor ontstaat een mooi uitzicht over de waterrijke omgeving.
Thuis zijn en tegelijkertijd het buitenleven ervaren: dat is de luxe van wonen in Villa Epsilon. 

Omgeving

Villa Epsilon ligt zoals gezegd in Plangebied Ter Borch. Ter Borch ligt in Eelderwolde. Gelegen tussen de Peizermade en het Hoornsemeer vlakbij de stad Groningen. Goed bereikbaar en alles onder handbereik. Of het nu om de boodschappen gaat, het theater of andere voorzieningen. Maar ook recreëren en heerlijk wandelen in de natuur van de Onlanden of een terrasje in de stad. Alle vrijheid om te kiezen.

 

 

    

Ja, ik wil hier wonen

Zie jij jezelf hier al helemaal wonen? Schrijf je dan snel in als geïnteresseerde en wij nemen contact met jou op!

     

Meer weten?

De adviseurs van Pegasus Vastgoed staan voor u klaar:

Tel: 050-2112699

Of plan een nieuwbouwgesprek met één van onze specialisten.