• darkblurbg

Nieuwbouwproject Villa Epsilon


De omgevingsvergunning is verleend en de bouw start deze zomer!

In de Rietwijk, onderdeel van plangebied Ter Borch, is het prachtig gelegen nieuwbouwproject Villa Epsilon ontwikkeld. De woningen worden ontsloten vanaf de Koraaljuffer, maar presenteren zich richting de Borchsingel. Aan deze kant ligt een prachtige waterpartij die de gehele Rietwijk omzoomd. Riet en water bepalen het beeld van deze wijk. Dit gegeven is inspirerend geweest voor de architectuur van Villa Epsilon.

- Planning start bouw zomer 2020! - 

De woningen onderscheiden zich door hun fraaie architectuur en woonprogramma. Zo komen er villa's (type Evreía) met een gelijkvloers woonprogramma maar ook villa's (type Epsilo) met extra verdieping waardoor meer ruimte voor slaapkamers, hoge plafonds en fraaie vide.
Een unieke mogelijkheid om royaal, gelijkvloers en persoonlijk te wonen, in de buurt van Stad en natuur en klaar voor de toekomst. Dus gasloos, energiezuinig, robuust en met een hoge woonkwaliteit.

Welkom thuis!

Woonzijde Ypsiló

Woonzijde Ypsiló

Type Ypsiló      Heeft drie woonlagen!

Bij het ontwerpen van woningtype Ypsiló is gekozen voor plattegronden met heel veel variatiemogelijkheden. Bij dit woningtype neemt de keuken eveneens een centrale plek in het huis in, tezamen met een prachtige vide. Door deze vide zijn er spannende zichtlijnen en wordt het royale karakter van de woning benadrukt.
De woningen zijn uitzonderlijk breed, maar liefst 7 meter, waardoor de indelingsmogelijkheden op zowel de begane grond als op de slaapverdieping, zeer divers zijn. Zo is het mogelijk om te kiezen voor een bijkeuken of bijvoorbeeld 3, 4 of 5 slaapkamers op de verdiepingen. Samen met de architect bepaald u, uw ideale indeling, passend bij uw woonwensen en gezinssamenstelling.

Woonzijde Evreía

Woonzijde Evreía

Type Evreía      Met een volledig woonprogramma op de begane grond!

Voor woningtype Evreía is een natuurlijke plattegrond ontworpen met veel licht, lucht en ruimte.
Indeling: entree, garderobenis, toilet, bijkeuken met wasmachineaansluiting, zonnige eetkamer met openslaande deuren naar tuin op het westen, keuken op centrale plek in de woning en fraaie zithoek met veel daglicht, naast de woonkamer is de royale slaapkamer en badkamer gesitueerd. Begane grond heeft prachtige hoge plafonds tot wel 6 meter.
Verdieping: overloop met vide, 2 royale slaapkamers, mogelijkheid voor 2e badkamer en installatie en bergruimte. Bergzolder is te bereiken middels vlizotrap.
Samen met de architect kunt u de woningplattegronden volledig personaliseren, passend bij uw manier van wonen.

 

Uniek Karakter

"Een belangrijk uitgangspunt dat wij onszelf hebben gesteld is dat we de villa’s wilden
ontwerpen met de uitstraling van een vrijstaande woning. Daarom hebben we als basis
gekozen voor een eenduidig volume, met de nokrichting haaks op de weg. Aan- en uitbouwen
ontbreken. Deze strakke hoofdvorm geeft het gebouw een stoer, eigentijds karakter”
- David de Boer, architectenbureau +PEIL 
Lees verder...

     

Locatie

Villa Epsilon ligt zoals gezegd in Plangebied Ter Borch. Ter Borch ligt in Eelderwolde. Gelegen tussen de Peizermade en het Hoornsemeer vlakbij de stad Groningen. Goed bereikbaar en alles onder handbereik. Of het nu om de boodschappen gaat, het theater of andere voorzieningen. Maar ook recreëren en heerlijk wandelen in de natuur van de Onlanden of een terrasje in de stad. Alle vrijheid om te kiezen.

    

Ja, ik wil hier wonen

Zie jij jezelf hier al helemaal wonen? Schrijf je dan snel in als geïnteresseerde en geef je woonwensen door. We houden je dan op de hoogte van alle ontwikkelingen. Bovendien weet je zo zeker dat je de start verkoop niet mist.

     

Meer weten?

De adviseurs van Pegasus Vastgoed staan voor u klaar:

Tel: 050-2112699

Of plan een nieuwbouwgesprek met één van onze specialisten.