- Planning start bouw najaar 2020! - 

Nieuwbouwproject De Pimpelmees te Nooitgedacht

In het groene Nooitgedacht, direct ten zuiden gelegen van het Brinkdorp Rolde, bouwt Koenen Bouw, zes prachtige eengezinswoningen met ruime opzet en veel natuurlijk licht.

De woningen worden gasloos gebouwd, zijn voorzien van zonnepanelen en hebben een royale achtertuin. Het project bestaat uit twee hoekwoningen en vier tussenwoningen. Alle woningen hebben een eigen parkeerplaats.

De woningen zijn te koop vanaf €237.900,- v.o.n. tot €254.900,- v.o.n.

Ja, ik wil hier wonen

Zie jij jezelf hier al helemaal wonen?

Schrijf je dan snel in als geïnteresseerde en we nemen contact met je op.

Brochure de Pimpelmees

Downloaden

Prijslijst De Pimpelmees

Downloaden

Meer weten?

De adviseurs van Pegasus Vastgoed staan voor u klaar:

Tel: 050-2112699 of plan een nieuwbouwgesprek met één van onze specialisten.

- Een project van Rottinghuis en Pegasus Vastgoed - 

Ontwerp

De woningen onderscheiden zich door hun ruime inrichting en veel natuurlijk lichtinval. Ze beschikken over een ruime woonkamer met open keuken én openslaande deuren naar de achtertuin.

Op de eerste verdieping bevinden zich drie slaapkamers en een volledig afgewerkte badkamer met toilet, douche en wastafel. De vaste trap naar de tweede verdieping is geschikt voor een extra slaapkamer of een eventuele hobbykamer.

De keuken is straatgericht ontworpen waardoor de woonkamer door de openslaande deuren in directe verbinding met de tuin staat.

In de achtertuin bevindt zich een berging en achter de woningen zijn de parkeerplaatsen gesitueerd. Het dak wordt voorzien van zwarte gebakken dakpannen waardoor de woningen een stoere uitstraling krijgen en één dakvlak zal volledig worden voorzien van zonnepanelen. Zo woon je comfortabel en duurzaam en ben je klaar voor de toekomst!

 

Locatie

Nooitgedacht bevindt zich onder de rook van Assen. Een zeer groene én duurzame woonwijk net ten zuiden van het dorp Rolde. Nooitgedacht telt zo'n 300 inwoners en is aan het groeien! 

Wanneer u ruim wilt wonen in een groene omgeving én binnen een kwartier in het centrum van Assen wilt zijn, is Nooitgedacht perfect voor u!

 

Door de omvang van het ten noorden liggende brinkdorp Rolde, zijn alle voorzieningen binnen handbereik. Van sportverenigingen, basisscholen, supermarkten tot aan een drogist aan toe. Ook heeft dit dorp zijn eigen medische voorzieningen zoals een tandarts en een huisartsenpraktijk. Rondom Nooitgedacht bevinden zich diverse recreatieve voorzieningen. De plaats ligt midden tussen diverse natuurgebieden en ligt zelf op een uitloper van de Hondsrug. 

Nooitgedacht heeft een zeer centrale ligging in Drenthe. Binnen 15 minuten bent u in het centrum van van Assen en binnen 30 minuten in het centrum van Groningen. Via de N33 heeft u goede verbindingen richting Emmen, maar ook naar de A28, zodat u richting Groningen, Hoogeveen en Meppel kunt. Een goede busverbinding zorgt er voor dat u binnen 20 minunten op het station van Assen bent.

Ten Noorden van Nooitgedacht bevindt zich het zeer indrukwekkende natuurgebied Balloërveld. In dit uitgestrekte natuurgebied zijn diverse dieren te vinden waaronder een grote schaapskudde met 400 schapen. Balloërveld bestaat hoofdzakelijk uit heide, afgewisseld met veenmeertjes, dennenbos en kleine zandverstuivingen.