• darkblurbg

- De bouw is in volle gang! -

Volledig verkocht!

Nieuwbouwproject De Pimpelmees

In het groene Nooitgedacht, direct ten zuiden gelegen van het Brinkdorp Rolde, bouwt Koenen Bouw, zes prachtige eengezinswoningen met een ruime opzet en veel natuurlijk licht. De woningen worden gasloos gebouwd, zijn voorzien van zonnepanelen en hebben een royale achtertuin. Het project bestaat uit twee hoekwoningen en vier tussenwoningen. En daarnaast genoeg parkeermogelijkheden. 

Lees er hieronder meer over...

Ontwerp

De woningen hebben een breedte van 5,40 meter en een diepte van 9 meter. De woningen beschikken over een apart toilet beneden, drie slaapkamers en een volledig afgewerkte badkamer met toilet, douche en wastafel op de eerste verdieping. De vaste open trap naar de tweede verdieping is geschikt voor een extra slaapkamer of een eventuele hobby/werkkamer. 

De woonkamer is gericht op de heerlijke besloten tuin, die middels openslaande deuren te verlengen is met uw woonkamer. Daarnaast biedt de woonkamer toegang tot de open keuken gericht op de straat. 

De woningen krijgen in de achtertuin een berging. Daarnaast wordt het dak van het huis voorzien van zwarte gebakken dakpannen aan de ene zijde, aan de andere zijde zal deze volledig worden voorzien van zonnepanelen. Hierdoor kunt u uw eigen energie voorzien. De woningen zijn energiezuinig en gasloos, dus helemaal klaar voor de toekomst! 

Plattegronden

Met zorg hebben wij voor u de plattegronden in laten richten om u een beter beeld van de beleving van de ruimte te geven. Zo krijgt u inzicht in de verhouding tussen de meubels en de ruimtes. Uiteraard zijn er ook andere oplossingen mogelijk wat betreft de indeling. 

- Klik op de desbetreffende verdieping om de plattegrond te bekijken - 

Natuur of liever gezellige drukte?

Betaalbaar wonen kan in een omgeving waar van alles te beleven is!
Of u nu houdt van de natuur of van de gezellige drukte van de stad. In de omgeving van Nooitgedacht vind u het allemaal. 

Op locatie

De woningen liggen centraal in de wijk, aan de Broeder Quirinuslaan. De wijk is ruim opgezet en heeft een zeer groen karakter. De woningen liggen om steenworpafstand van de kinderboederij. De woningen liggen met de voorzijde op het zuiden waarvan het dak volledig zal worden vol gelegd met zonnepanelen. 

Waarom Nooitgedacht:

+ Groen wonen
+ Ruimtelijke opzet
+ Zeer duurzame woonwijk
+ Kinderopvang en buitenschoolse opvang
+ Kinderboerderij
+ Diverse (sport) verenigingen in de buurt
+ Recreatie voorzieningen om de hoek

Omgeving

Nooitgedacht bevindt zich onder de rook van Assen. Een zeer groene én duurzame woonwijk net ten zuiden van het dorp Rolde. Nooitgedacht telt zo'n 300 inwoners en is aan het groeien! Wanneer u ruim wilt wonen in een groene omgeving én binnen een kwartier in het centrum van Assen wilt zijn, is Nooitgedacht perfect voor u!

Nooitgedacht heeft een zeer centrale ligging in Drenthe. Binnen 15 minuten bent u in het centrum van van Assen en binnen 30 minuten in het centrum van Groningen. Via de N33 heeft u goede verbindingen richting Emmen, maar ook naar de A28, zodat u richting Groningen, Hoogeveen en Meppel kunt. Een goede busverbinding zorgt er voor dat u binnen 20 minuten op het station van Assen bent.

Aa en Hunze is de gemeente waar Nooitgedacht onder valt. De gemeente heeft hoge ambities op het gebied van duurzaamheid en beeldkwaliteit in de wijk. Ook beheert de gemeente diverse natuurlijkgebieden in de nabije omgeving. Onderdeel hiervan zijn duizenden hectare bos, heidegebied en zelfs een schaapskooi. Door de rijkheid aan natuur is deze omgeving steeds populairder om te wonen en recreëren. Het kopen van een huis in Nooitgedacht is dan ook een goede investering voor het leven in een natuurlijke omgeving!  

 

Alle relevante informatie van het project kunt u downloaden en rustig bekijken

Downloads

Brochure de Pimpelmees

Downloaden

Prijslijst De Pimpelmees

Downloaden

Technische Omschrijving

Downloaden

Verkooptekeningen

Downloaden

Ja, ik wil hier wonen

Meer weten?

De adviseurs van Pegasus Vastgoed staan voor u klaar:

Tel: 050-2112699 of plan een nieuwbouwgesprek met één van onze specialisten.