• darkblurbg

Nieuwbouwproject Meer Wonen fase 2, Meerstad

Tussen de bestaande karakteristieke boerderijen en landelijke woningen is een kleinschalig en gezellig woonbuurtje ontstaan; Meer Wonen. Fase 1 is reeds gerealiseerd en nu is het tijd voor Fase 2.

De 7 beschikbare royale kavels vormen gezamenlijk Meer Wonen Fase 2! De kavels van Meer Wonen liggen aan een rustige doodlopende straat aan de rand van Meerstad. Langs de straatjes groeien fruitbomen en er zijn veel groene speelplekken te vinden. Het strandje aan het Woldmeer is om de hoek. 

Woningtypes

Meer Wonen Fase 2, bestaat uit drie woningtypes ontworpen door De Zwarte Hond architecten. Afhankelijk van de kavel kunnen de verschillende woningtypes worden gerealiseerd. Alle woningtypes zijn duidelijk familie van elkaar. Ze hebben allemaal metselwerk gecombineerd met hout en de daken zijn voorzien van een rode pan. De woningen passen goed in de omgeving. 

Binnen is er veel aandacht voor leefruimte en comfort. Zo is er in elk type woning voldoende ruimte voor een keuken met kookeiland en een extra grote eettafel voor het hele gezin. 

De Tuinwoning

Het ontwerp van de tuinwoning biedt veel ruimte. De woning is ca. 7 meter breed en 10 meter diep en heeft twee volledige woonlagen met daarboven een zolder. Een hele fijne ruime gezinswoning. Deze woning heeft een woonoppervlak van ongeveer 160 m², met een vanaf prijs van circa €499.500 vrij op naam. 

 

Deze woning kan op alle beschikbare kavels worden gebouwd. 

 

De Landwoning

Deze woning met landelijk karakter is ontworpen voor de extra grote kavels aan de rand van de woonbuurt. Een super royale gezinswoning, zowel boven als beneden. Ook hier geeft de maatvoering alle gelegenheid voor verschillende indelingen. De woning heeft een woonoppervlakte van ongeveer 190m², met een vanaf prijs van circa €665.000 vrij op naam. 

 

Deze woning kan worden gebouwd op de kavels 16 t/m 19. 

De Verandawoning

De Verandawoning heeft als uitgangspunt veel ruimte beneden en heeft daardoor veel indelingsmogelijkheden, bijvoorbeeld een grote werkkamer, een slaapkamer beneden of een extra grote woonkeuken. De woonoppervlakte van de verandawoning bedraagt ongeveer 140 m², met een vanaf prijs van circa €574.500 vrij op naam. 

 

Deze woning kan worden gebouwd op de kavelnummers 1, 2 en 6. 

Prijzen per woningtype en kavelnummer:

*circa v.o.n, exclusief eventuele meerwerkprijzen en maatwerktraject. 

De Tuinwoning

Kavelnr: Perceeloppervlak: Circa V.O.N prijs
1 1.215m² €644.900
6 1.216m² €644.900

De Verandawoning

Kavelnr: Perceeloppervlak: Circa V.O.N prijs
2 781m² Deelnemer gevonden

De Landwoning

Kavelnr: Perceeloppervlak: Circa V.O.N prijs
16 1.456m² Deelnemer gevonden
17 1.086m² Deelnemer gevonden
18 1.097m² Deelnemer gevonden
19 1.535m² Deelnemer gevonden

Hoe wil jij wonen?

Een nieuw huis laten bouwen doe je niet elke dag; dat moet perfect! Daarom vinden wij het belangrijk dat er ruimte is voor jouw specifieke woonwensen. Indien je de woning wilt aanpassen, zodat deze volledig past bij jouw woonwensen, is het mogelijk om in een paar gesprekken met de architect jouw droomhuis helemaal af te maken. Dit is een maatwerktraject. Kleine aanpassingen kunnen uiteraard altijd worden gedaan. We gaan graag in gesprek met je om te ontdekken of je uit de voeten kunt met de basisindeling, of dat een maatwerktraject meer passend is. 

 

 

Gezamenlijk groen

Om een rustig, natuurlijk en groen straatbeeld te creëren, is er voor verschillende groene toevoegingen gezorgd. Bureau Meerstad verzorgt het planten van een beukenhaag aan de zijde waar de kavel de openbare weg raakt, met uitzondering van de opritten. Ook de afscheiding van het gehele plan wordt groen en hier beslissen de bewoners samen over. Daarnaast zullen ook alle erfafscheidingen tussen de buren onderling een groen karakter hebben. En er zijn inmiddels al verschillende fruitbomen geplant in de groenstroken langs de straat. Een leuke toevoeging op je privétuin!
Wonen in het groen komt hier dus echt tot zijn recht!

 

Omgeving

Een intiem en groen woonbuurtje met een eigen karakter. Dat is wonen in Meer Wonen.

Meer Wonen ligt in de wijk Meeroevers. Deze wijk ligt aan het Woldmeer en is voorzien van een basisschool en een kinderopvang. Het meer biedt volop recreatiemogelijkheden en daarnaast is er genoeg te beleven en te ontdekken.

De kavels liggen aan de rand van Meerstad, tussen de bestaande karakteristieke landelijke lintbebouwing. Rustig wonen dus. Maar de gezelligheid en voorzieningen zijn binnen handbereik. Stap op de fiets en je bent in 30 minuten in de binnenstad van Groningen. En met je luchtbedje onder je arm, loop je in een paar minuten naar het strandje aan het Woldmeer. Ook de andere voorzieningen, zoals het park, de supermarkt en de school met kinderopvang zijn op de fiets goed te bereiken.

Alle relevante informatie van het project kunt u downloaden en rustig bekijken

Downloads


Brochure

Download

Tekeningboek Tuinwoning

Download

Tekeningboek Verandawoning

Download

Tekeningboekje Landwoning

Download

Plattegrond Tuinwoning

Download

Plattegrond Verandawoning

Download

Plattegrond Landwoning

Download