• darkblurbg

Meer Wonen is op het moment nog in ontwikkeling

Nieuwbouwproject Meer Wonen, Meerstad

Meer Wonen is een gezellig woonbuurtje in de nieuwe wijk Meeroevers. Meeroevers ligt vlakbij de stad Groningen en wordt gekenmerkt door water, natuur en vrijheid. Het buurtje bestaat uit vrijstaande woningen met grote tuinen. Ze liggen aan rustige woonstraatjes met fruitbomen. Meer Wonen is een duurzaam project: alle woningen kennen een laag energieverbruik zonder gasaansluiting.

Hier ontwerpen de bewoners samen en toch apart: al in een vroege fase van de ontwikkeling van dit buurtje hebben de eerste belangstellenden een architect, installatieadviseur en aannemer gekozen. Het ontwerp en de bouw van een woning gaat van start zodra er een deelnemer voor is.

Ontwerp

Hierover binnenkort meer...

Plattegronden

Binnenkort zullen deze verschijnen...

 

 

 

Samen bouwen aan een nieuw (t)huis!

Op locatie

Binnenkort meer over de locatie...

 

Omgeving

Meer Wonen ligt in de wijk Meeroevers. Hier worden aantrekkelijke kavels en woningen gerealiseerd, met veel ruimte en groen. De wijk ligt aan het Woldmeer, heeft een school en een kinderopvang. Natuurlijk zijn er diverse recreatiemogelijkheden en Meerstad biedt steeds meer, want het komt gefaseerd tot stand.

In de nieuwe buurt van Meer Wonen woont u juist niet aan het water, maar geniet er op loopafstand wel van. Hier woont u in een landelijke omgeving tussen de fruitbomen en het groen. De karakteristieke boerderijen maken het plaatje compleet.

 

 

Alle relevante informatie van het project kunt u downloaden en rustig bekijken

Downloads

Nog geen downloads beschikbaar...


    

Ja, ik wil hier wonen

Wilt u op de hoogte blijven van al het nieuws omtrent Meer Wonen?

Schrijf je dan in!

     

Meer weten?

De adviseurs van Pegasus Vastgoed staan voor u klaar:

Tel: 050-2112699

Of plan een nieuwbouwgesprek met één van onze specialisten.