• darkblurbg

Meer Wonen is op het moment nog in ontwikkeling

 

Nieuwbouwproject Meer Wonen fase 2, Meerstad

Meer Wonen is een gezellig woonbuurtje in de nieuwe wijk Meeroevers. Meeroevers ligt vlakbij de stad Groningen en wordt gekenmerkt door water, natuur en vrijheid. Het buurtje bestaat uit vrijstaande woningen met grote tuinen. Ze liggen aan rustige woonstraatjes met fruitbomen. Meer Wonen is een duurzaam project: alle woningen kennen een laag energieverbruik zonder gasaansluiting.

Meer Wonen, dat is royaal wonen in het groene en waterrijke Meerstad! Door de ruime kavels en woningen is het pas echt vrij wonen, met de gemakken van de stad binnen handbereik. Kies voor de ruime Tuinwoning, geniet optimaal van uw tuin met de Verandawoning of benut de zeeën van ruimte die de Landwoning u biedt.

Ontwerp

De vrijstaande Tuinwoningen zijn ontworpen door De Zwarte Hond Architecten. Deze woning is eerder gerealiseerd in de Meer Wonen fase 1. Het ontwerp van Fase 2, zal hier enigszins op lijken. 

De Tuinwoning heeft een woonoppervlak van ca. 170m² en heeft een verwachte v.o.n. prijs vanaf € 499.000,-.

Naast de Tuinwoning is het ook mogelijk om de Verandawoning en de Landwoning te bouwen.

Binnenkort meer...

Plattegronden

Binnenkort zullen deze verschijnen...

 

 

 

Samen bouwen aan een nieuw (t)huis!

 

Omgeving

Meer Wonen ligt in de wijk Meeroevers. Hier worden aantrekkelijke kavels en woningen gerealiseerd, met veel ruimte en groen. De wijk ligt aan het Woldmeer, heeft een school en een kinderopvang. Natuurlijk zijn er diverse recreatiemogelijkheden en Meerstad biedt steeds meer, want het komt gefaseerd tot stand.

In de nieuwe buurt van Meer Wonen woont u juist niet aan het water, maar geniet er op loopafstand wel van. Hier woont u in een landelijke omgeving tussen de fruitbomen en het groen. De karakteristieke boerderijen maken het plaatje compleet.

Alle relevante informatie van het project kunt u downloaden en rustig bekijken

Downloads

Nog geen downloads beschikbaar...


    

Ja, ik wil hier wonen

Wilt u op de hoogte blijven van al het nieuws omtrent Meer Wonen?

Schrijf je dan in!

     

Meer weten?

De adviseurs van Pegasus Vastgoed staan voor u klaar:

Tel: 050-2112699

Of plan een nieuwbouwgesprek met één van onze specialisten.