• darkblurbg

Nieuwbouwproject Meer Wonen, Meerstad

Royaal wonen zoals u dat wilt!

Bij Meer Wonen realiseert u echt uw eigen woning, want niemand is hetzelfde en niemand heeft precies dezelfde woonwensen. Met de architect ontwerpt u uw eigen woning, passend bij uw budget. Samen bepaalt u de afmeting, de indeling en de ruimtes van het huis. Genoeg ruime slaapkamers voor uw hele gezin? Of juist weinig slaapkamers op de verdieping maar wel veel ruimte beneden? En wat denkt u van een mooie klusschuur op het erf? Of ziet u liever een mooie veranda met zicht op uw riante tuin? Geen probleem. Er is meer mogelijk dan u denkt, u zegt het maar.

Het ontwerp van de XL Verandawoning heeft als uitgangspunt: veel ruimte beneden! De naam komt voort uit de mooie veranda van deze woning, met veel licht en ruimte richting de tuin. De ruime maatvoering van de benedenverdieping biedt veel mogelijkheden voor de indeling. Zo kunt u denken aan praktijk-/werkruimte aan huis, een royale woonkeuken of royale slaapkamer met badkamer op de begane grond. Royaal is hier het toverwoord en komt in alle ruimtes terug, op een manier zoals u dat zelf wenst.

   Samen bouwen aan een nieuw (t)huis!

Locatie

Meer Wonen ligt in de wijk Meeroevers. Hier worden aantrekkelijke kavels en woningen gerealiseerd, met veel ruimte en groen. De wijk ligt aan het Woldmeer, heeft een school en een kinderopvang. Natuurlijk zijn er diverse recreatiemogelijkheden en Meerstad biedt steeds meer, want het komt gefaseerd tot stand.

In de nieuwe buurt van Meer Wonen woont u juist niet aan het water, maar geniet er op loopafstand wel van. Hier woont u in een landelijke omgeving tussen de fruitbomen en het groen. De karakteristieke boerderijen maken het plaatje compleet.

    

Ja, ik wil hier wonen

Wilt u op de hoogte blijven van al het nieuws omtrent Meer Wonen?

Schrijf u dan snel in voor onze nieuwsbrief!

 

     

Meer weten?

De adviseurs van Pegasus Vastgoed staan voor u klaar:

Tel: 050-2112699

Of plan een nieuwbouwgesprek met één van onze specialisten.