• darkblurbg

- De bouw is in volle gang! - 

Nieuwbouwproject Superlofts 

Aan de Oosterhamrikkade heeft bedrijvigheid plaatsgemaakt voor de dynamiek van stedelijk wonen. Het ontwerp van Superlofts Groningen is een eerbetoon aan dat industriële verleden. Een stoer woongebouw gebouwd volgens het loft-concept, met ruimtelijke vides en hoge ramen die voor veel lichtinval zorgen.

Een duurzaam, collectief woongebouw waar individuele woonwensen voorop staan. Een concept dat ruimte biedt aan diverse leeftijden en leefstijlen. Met gemeenschappelijke voorzieningen zoals een dakterras en gastenverblijf. Maar ook met je eigen privéparkeerplaats op het achterliggende parkeerterrein (waar vind je dat nog in de stad?).

Op dit moment zijn nog slechts enkele Superlofts beschikbaar, waaronder enkele penthouses.

Bekijk de beschikbaarheid hieronder!

 

Bouw is in volle gang!

Begin 2020 is Ter Steege Bouw Vastgoed uit Hardenberg begonnen met de bouw van de 48 appartementen. Dit gaat voorspoedig. We verwachten rond de zomer van 2021 de appartementen op te leveren.

Superlofts: stedelijk wonen zoals jij dat wilt

  • Nu kopen is zomer 2021 al wonen
  • Speelse plattegronden met vide en balkon
  • Woonoppervlakte circa 95 – 140 m2
  • Eigen parkeerplek op het parkeerterrein en inpandige berging
  • Gezamenlijk dakterras en gastenverblijf 
  • Duurzaam: warmtepomp, vloerverwarming, zonnepanelen
  • Op 5 minuten fietsen van de Grote Markt
  • Stedelijk wonen voor diverse leeftijden
  • Prijzen vanaf € 353.500 vrij op naam

ALLE RELEVANTE INFORMATIE VAN HET PROJECT KUNT U HIERONDER DOWNLOADEN.

 Locatie

De Oosterhamrikkade is een straat vol met bezigheid! Waar er vroeger al een hoop bedrijvigheid was om de industrie van Groningen op gang te houden, vindt de bedrijvigheid nu plaats op het gebied van ontwikkeling. De Oosterhamrikkade staat namelijk volop in de ontwikkeling om uit te bloeien tot één van de mooiste straten van Groningen!

Steeds meer mensen ontdekken de voordelen van het wonen in deze buurt. Je geniet van het bruisende stadsleven, terwijl je woont in je eigen unieke woning. Ook het gevoel van stedelijke authenticiteit is gewaarborgd: de Oosterparkbuurt is vergeven van karakteristieke woningen in Amsterdamse Schoolarchitectuur.

Terwijl de Superlofts hun entree maken in Groningen, is de Oosterhamrikkade ook in andere opzichten volop in ontwikkeling. Het Oosterhamrikkanaal en de weg langs het water krijgen de komende jaren een make-over. De groene, ruime opzet die zo kenmerkend is voor de Oosterparkwijk krijgt een nieuwe impuls. Je hebt er alles wat je nodig kan hebben onder handbereik.


Meer weten?

De adviseurs van Pegasus Vastgoed staan voor u klaar:

Tel: 050-2112699 of plan een nieuwbouwgesprek met één van onze specialisten.