Villa Epsilon

Villa Epsilon, Wonen tussen Groen & Stad 

In de Rietwijk, onderdeel van plangebied Ter Borch, is het prachtig gelegen nieuwbouwproject Villa Epsilon ontwikkeld. De woningen worden ontsloten vanaf de Koraaljuffer, maar presenteren zich richting de Borchsingel. Aan deze kant ligt een prachtige waterpartij die de gehele Rietwijk omzoomd. Riet en water bepalen het beeld van deze wijk. Dit gegeven is inspirerend geweest voor de architectuur van Villa Epsilon.

Interesse? 
Mocht u interesse hebben in één van de woningen, neem dan contact met ons op! 

De woonwijk Ter Borch markeert een bijzonder punt. Het is gelegen op de overgang van de stad Groningen naar de prachtige natuur van de Onlanden en op de grens van de provincies Drenthe en Groningen. Wonen tussen Groen & Stad, het beste van twee werelden: de voorzieningen van de stad binnen handbereik en de natuur in de achtertuin. Al deze eigenschappen gezamenlijk geven de locatie een uniek karakter

De 12 exclusieve, halfvrijstaande villa's zijn ontwikkeld voor diverse doelgroepen.  

De woningen onderscheiden zich door hun fraaie architectuur en woonprogramma. Zo komen er villa's met een gelijkvloers woonprogramma maar ook villa's met zeer veel ruimte, hoge plafonds en vide's.

Koopsommen vanaf ca. € 520.000 v.o.n.

Informatie

Verkooptekeningen Technische omschrijving Stappenplan Prijslijst Keuzelijst meer- & minderwerk

 

Brochure

Voor meer achtergrond informatie verwijzen wij u graag naar onze sfeerbrochure.

Sfeerbrochure

 

Architect

+PEIL is een Gronings architectenbureau dat hemelsbreeds op nog geen vijf kilometer van de Koraajuffer is gevestigd. Ontwerpers David de Boer en Jan Clots kennen het gebied dan ook goed en hebben speciaal voor deze plek een unieke woning bedacht die met geen andere te vergelijken is. Zo zijn bijvoorbeeld de rietkragen uit de omgeving een inspiratie geweest voor de verticale houten gevelbekleding.  Lees verder.

 

Locatie

Villa Epsilon ligt zoals gezegd in Plangebied Ter Borch. Ter Borch ligt in Eelderwolde. Gelegen tussen de Peizermade en het Hoornsemeer vlakbij de stad Groningen. Goed bereikbaar en alles onder handbereik. Of het nu om de boodschappen gaat, het theater of andere voorzieningen. Maar ook recreëren en heerlijk wandelen in de natuur van de Onlanden of een terrasje in de stad. Alle vrijheid om te kiezen.

 

Sfeerreportage Eelderwolde Ter Borch-28.jpg
Sfeerreportage Eelderwolde Ter Borch-1.jpg
Sfeerreportage Eelderwolde Ter Borch-6.jpg
Sfeerreportage Eelderwolde Ter Borch-13.jpg
Sfeerreportage Eelderwolde Ter Borch-18.jpg
Sfeerreportage Eelderwolde Ter Borch-27.jpg
Sfeerreportage Eelderwolde Ter Borch-25.jpg
Sfeerreportage Eelderwolde Ter Borch-33.jpg
Sfeerreportage Eelderwolde Ter Borch-36.jpg
Sfeerreportage Eelderwolde Ter Borch-20.jpg
Sfeerreportage Eelderwolde Ter Borch-30.jpg
Sfeerreportage Eelderwolde Ter Borch-34.jpg