Villa Epsilon

Villa Epsilon, Wonen tussen Groen & Stad 

- De omgevingsvergunning is aangevraagd, planning start bouw zomer 2020! -

In de Rietwijk, onderdeel van plangebied Ter Borch, is het prachtig gelegen nieuwbouwproject Villa Epsilon ontwikkeld. De woningen worden ontsloten vanaf de Koraaljuffer, maar presenteren zich richting de Borchsingel. Aan deze kant ligt een prachtige waterpartij die de gehele Rietwijk omzoomd. Riet en water bepalen het beeld van deze wijk. Dit gegeven is inspirerend geweest voor de architectuur van Villa Epsilon.

De woningen onderscheiden zich door hun fraaie architectuur en woonprogramma. Zo komen er villa's (type Evreía) met een gelijkvloers woonprogramma maar ook villa's (type Epsilo) met extra verdieping waardoor meer ruimte voor slaapkamers, hoge plafonds en fraaie vide.
Een unieke mogelijkheid om royaal, gelijkvloers en persoonlijk te wonen, in de buurt van Stad en natuur en klaar voor de toekomst. Dus gasloos, energiezuinig, robuust en met een hoge woonkwaliteit. Welkom thuis!

 

Villa_epsilon_vogelvlucht_HR.jpg
Villa_epsilon_exterieur3_HR.jpg
Villa_Epsilon_Doorsnedes.jpg
Villa_epsilon_interieur_rechts_HR.jpg
Villa_epsilon_interieur_links_HR.jpg
Villa_epsilon_vogelvlucht_ingezoomd 2.jpg
Villa_epsilon_exterieur4_LR.jpg

Type Evreía met een volledig woonprogramma op de begane grond!
Voor woningtype Evreía is een natuurlijke plattegrond ontworpen met veel licht, lucht en ruimte.
Indeling: entree, garderobenis, toilet, bijkeuken met wasmachineaansluiting, zonnige eetkamer met openslaande deuren naar tuin op het westen, keuken op centrale plek in de woning en fraaie zithoek met veel daglicht, naast de woonkamer is de royale slaapkamer en badkamer gesitueerd. Begane grond heeft prachtige hoge plafonds tot wel 6 meter.
Verdieping: overloop met vide, 2 royale slaapkamers, mogelijkheid voor 2e badkamer en installatie en bergruimte. Bergzolder is te bereiken middels vlizotrap.
Samen met de architect kunt u de woningplattegronden volledig personaliseren, passend bij uw manier van wonen.

Type Ypsiló heeft drie woonlagen!
Bij het ontwerpen van woningtype Ypsiló is gekozen voor plattegronden met heel veel variatiemogelijkheden. Bij dit woningtype neemt de keuken eveneens een centrale plek in het huis in, tezamen met een prachtige vide. Door deze vide zijn er spannende zichtlijnen en wordt het royale karakter van de woning benadrukt.
De woningen zijn uitzonderlijk breed, maar liefst 7 meter, waardoor de indelingsmogelijkheden op zowel de begane grond als op de slaapverdieping, zeer divers zijn. Zo is het mogelijk om te kiezen voor een bijkeuken of bijvoorbeeld 3, 4 of 5 slaapkamers op de verdiepingen. Samen met de architect bepaald u, uw ideale indeling, passend bij uw woonwensen en gezinssamenstelling.

Kenmerken:
- Koopsommen vanaf ca. € 521.500,= v.o.n.
- Woningbreedte van 7 of 8 meter
- Twee of drie woonlagen
- Keuze vrijheid
- Prachtige vide
- Openslaande deuren naar tuin
- Royaal karakter
- Gasloos
- Berging 2,58 x 4,78 meter voorzien van 6 zonnepanelen
- Volledig voorzien van vloerverwarming


Interesse? 
Mocht u interesse hebben in één van de woningen, neem dan contact met ons op! 

Informatie

Verkooptekeningen Technische omschrijving Stappenplan Prijslijst inclusief sanitair en tegelwerk Keuzelijst meer- & minderwerk Projectkeuken Keuzelijst erfverharding Flyer

 

Brochure

Voor meer achtergrond informatie verwijzen wij u graag naar onze sfeerbrochure.

Sfeerbrochure

 

Architect

+PEIL is een Gronings architectenbureau dat hemelsbreeds op nog geen vijf kilometer van de Koraajuffer is gevestigd. Ontwerpers David de Boer en Jan Clots kennen het gebied dan ook goed en hebben speciaal voor deze plek een unieke woning bedacht die met geen andere te vergelijken is. Zo zijn bijvoorbeeld de rietkragen uit de omgeving een inspiratie geweest voor de verticale houten gevelbekleding.  Lees verder.

 

Locatie

Villa Epsilon ligt zoals gezegd in Plangebied Ter Borch. Ter Borch ligt in Eelderwolde. Gelegen tussen de Peizermade en het Hoornsemeer vlakbij de stad Groningen. Goed bereikbaar en alles onder handbereik. Of het nu om de boodschappen gaat, het theater of andere voorzieningen. Maar ook recreëren en heerlijk wandelen in de natuur van de Onlanden of een terrasje in de stad. Alle vrijheid om te kiezen.

 

Sfeerreportage Eelderwolde Ter Borch-28.jpg
Sfeerreportage Eelderwolde Ter Borch-1.jpg
Sfeerreportage Eelderwolde Ter Borch-6.jpg
Sfeerreportage Eelderwolde Ter Borch-13.jpg
Sfeerreportage Eelderwolde Ter Borch-18.jpg
Sfeerreportage Eelderwolde Ter Borch-27.jpg
Sfeerreportage Eelderwolde Ter Borch-25.jpg
Sfeerreportage Eelderwolde Ter Borch-33.jpg
Sfeerreportage Eelderwolde Ter Borch-36.jpg
Sfeerreportage Eelderwolde Ter Borch-20.jpg
Sfeerreportage Eelderwolde Ter Borch-30.jpg